ciprimorar scrie:si eu am muscat-o anul trecut cu targul lui peste din cluj. au fost mai multe standuri cu mobila decat de pescuit
Targ de pescuit si vanatoare Cluj Napoca Aprilie 2012
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- lucutabogdan
- utilizator constant

Re: Targ de pescuit si vanatoare Cluj Napoca Aprilie 2012
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !
Fir Intins !
Si anul aceasta se va tine Expo "minune" in perioada 15-19 mai ... deci cine are chef si timp

Ma tenteaza dar sa nu fie de belea ca anul trecut... 
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
daca vrei mobila, lasa ca iti arat eu 
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Corect! Si macar a ta e faina ...adiwolf scrie:daca vrei mobila, lasa ca iti arat eu
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- lucutabogdan
- utilizator constant

Salut,kzoli scrie:Si anul aceasta se va tine Expo "minune" in perioada 15-19 mai ... deci cine are chef si timp![]()
Eu am fost prezent la un targ recent si i-am intrebat pe toti "reprezentantii" expo si nici unul nu a confirmat existenta acestui targ pentru 2013.
Stii tu ceva si noua nu ne spui?
Fir Intins !
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !
Fir Intins !
Eu am fost la un targ din Budapesta si acolo au pomenit de acest concurs... http://www.transilvaniahuntingandfishing.ro/lucutabogdan scrie:Salut,kzoli scrie:Si anul aceasta se va tine Expo "minune" in perioada 15-19 mai ... deci cine are chef si timp![]()
Eu am fost prezent la un targ recent si i-am intrebat pe toti "reprezentantii" expo si nici unul nu a confirmat existenta acestui targ pentru 2013.
Fir Intins !
- lucutabogdan
- utilizator constant

Salut,kzoli scrie:Eu am fost la un targ din Budapesta si acolo au pomenit de acest concurs... http://www.transilvaniahuntingandfishing.ro/lucutabogdan scrie:Salut,kzoli scrie:Si anul aceasta se va tine Expo "minune" in perioada 15-19 mai ... deci cine are chef si timp![]()
Fir Intins !
Am sa astept sa-mi iau barca de la targ, daca se anunta si ceva promotii...
Sper sa fie adevarat si sa fie si expozanti, ca participanti sunt convins ca o sa fie
Fir Intins !
Fir Intins !
Fir Intins !
In postarea de mai sus am scris "concurs" in loc de expozitie, nu am gresit ... prietenii stiu de ce
Cat despre promotii nu stiu ce sa zic.... in ultima perioada la expozitii nu prea sunt reduceri substantiale cum erau pe vremuri...
Cat despre promotii nu stiu ce sa zic.... in ultima perioada la expozitii nu prea sunt reduceri substantiale cum erau pe vremuri...