stuka ...sperioasa?!?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
super
Si yo sunt de acord cu Remusnico in legatura cu teritoriul ei de vanatoare. Nu stiu cati s-au uitat acum 3 zile la Discovery, la Fishing Hour dupa emisiunea lui Rex Hunt?! Un tip pescuia pe un lac de munte la stiuca cu musca,...dupa mai multe capturi, apare printre bradis o stiuca ce urmarea musca si....mirare,...se repede si da cu botul in camera subacvatica in loc sa sara la musca.(Stiuca, in conceptia mea, este cel mai curios si mai nesperios peste rapitor...)
?
sau salbatica?
Ieri am fost la pescuit. Am dat cu rotativa in acelasi loc in care in urma cu un an am prins o stiuca. Nimic.
Mai tarziu, am schimbat cu vobler. Am agatat o stiuca de vreo 2 kg. pe care am reusit sa o scap, din prostia mea. Am vrut sa o scot repede, inainte de a o obosi suficient. Minciogul era cam mic, si nu am reusit sa o iau ca lumea, s-a speriat si dusa a fost. Struna de otel era de tip DAM, si mi-a facut-o spirala.
Dupa amiaza, am dat in acelasi loc cu acelasi vobler. Am agatat o stiuca mai mica, pe care am vazut-o in apa, la vreo 4 m de mine, dar care a scapat imediat, pentru ca nu era bine agatata.
Am mai dat de vreo 2 ori in amonte, iar dupa vreo 3-4 min. am dat din nou in aval, acolo unde tocmai ratasem stiuca. A atacat din nou, si s-a agatat bine de data asta. A avut 1,1 kg.
Prin urmare, stiuca isi pastreaza locul de ambuscada, si nu e sperioasa (ai sanse sa o prinzi dupa o agatatura ratata).
Chiar vreau sa incerc din nou la stiuca de vreo 2 kg, daca nu mi-o ia cumva altul inainte (vis-a-vis de mine erau multi pescari care admirau drilul).
Mai tarziu, am schimbat cu vobler. Am agatat o stiuca de vreo 2 kg. pe care am reusit sa o scap, din prostia mea. Am vrut sa o scot repede, inainte de a o obosi suficient. Minciogul era cam mic, si nu am reusit sa o iau ca lumea, s-a speriat si dusa a fost. Struna de otel era de tip DAM, si mi-a facut-o spirala.
Dupa amiaza, am dat in acelasi loc cu acelasi vobler. Am agatat o stiuca mai mica, pe care am vazut-o in apa, la vreo 4 m de mine, dar care a scapat imediat, pentru ca nu era bine agatata.
Am mai dat de vreo 2 ori in amonte, iar dupa vreo 3-4 min. am dat din nou in aval, acolo unde tocmai ratasem stiuca. A atacat din nou, si s-a agatat bine de data asta. A avut 1,1 kg.
Prin urmare, stiuca isi pastreaza locul de ambuscada, si nu e sperioasa (ai sanse sa o prinzi dupa o agatatura ratata).
Chiar vreau sa incerc din nou la stiuca de vreo 2 kg, daca nu mi-o ia cumva altul inainte (vis-a-vis de mine erau multi pescari care admirau drilul).
hop si io
nene, ia-ma si pe mine!remusnico scrie: Chiar vreau sa incerc din nou la stiuca de vreo 2 kg, daca nu mi-o ia cumva altul inainte (vis-a-vis de mine erau multi pescari care admirau drilul).

si.... dak e sa ma iau dupa ce s-a scris aici... stuka aia e tot acolo

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team