Stuk la mort manie

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 22 Sep 2005, 17:08

Intr-adevar betele de mort manié sunt foarte rigide. Dar in acelasi timp si foarte "sonore". Simti orice obstacol pe substrat. Nu stiu de ce.
Astucit nu ii apartine lui Drachkovitch, insa de la inceput aceasta firma a distribuit produse asa zise Drachkovitch, cu acordul lui, si de aici vine confuzia.
Faptul ca Drachkovitch pescuieste cu un vechi Crack a dat nastere la o moda locala. Multi tineri vor sa pescuiasca cu astfel de mulinete din pur snobism.

Tudor

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 22 Sep 2005, 19:35

Adevarul e ca aveau "infinit antireverse" mulinetele alea..pe bune!! m-am jucat si eu cu unele prin targul pescarilor si chiar mi-au placut cum pun firul! Au si o recuperare foarte lenta care cred ca e necesara recuperarii monturii si jocului mai mult pe verticala!

Cat despre bete; sunt asa rigide ca sa poti ridica brusc montura de pe fund si sa-i imprimi bine jocul pe verticala...lucru care nu cred ca s-ar face la fel de bine cu un bat moale, moderat!
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 22 Sep 2005, 22:50

Pe Chasse et Peche este si un "reportaj" (nu stiu cum sa-i spun altfel) in care Drachkovitch isi prezinta singur montura.
Sunt citeva mici (mari ?) diferente intre ceea ce se prezinta pe site-uri, etc si ce arata el acolo.
De asemenea, cred ca aprox. 20% din emisiunile de pe C&P care au legatura cu spinning-ul prezinta modul cum folosesti montura.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 23 Sep 2005, 15:20

salut Teodor.sunt tot pe astral. merita ,chasse et peche ,sau e abureala? cat costa pachetul la voi?
walleye

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 23 Sep 2005, 15:45

La mine semnalul e furnizat de MBit Iasi si C&P este inclus in pachetul de baza. Ultima data am platit 240 000 ROL (daca nu ma insel).
Ca fapt divers: am vazut si o emisiune in care prezenta utilizarea monturii Drachkovitch la pescuit de pastrav.
Mi-e destul de greu sa spun daca merita sau nu, depinde de fiecare. Programul alterneaza din ora in ora, o ora despe pescuit si o ora despre vinatoare.
In ceea ce priveste pescuitul acopera toate stilurile si aproape din toate punctele de vedere.
Partea proasta e ca se ca se repeta emisiunile foarte mult.
Oricum, pot spune ca am invatat destul de multe din ce am vazut pe C&P ( ca nu se vede si in rezultate asta e alta poveste :lol: )
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Calone
veteran
veteran

Re: Stuk la mort manie

Mesaj de Calone » 23 Sep 2005, 18:36

Sorin scrie:Vazui deunazi pe canalu Shasenpesh ( Chasse & Peche) o emisiune despre pescuitu stucii la rosioara in montura gen dracovici ala, dar avea montata in fatza si o mica elice astfel incat la recuperare tanti Rutillus se invartea ca suveica
Ati pescuit careva in stilu asta sau altele inrudite ? ( mort manie)
ce rezultate ati avut, cum recuperati mortaciunea si ce monturi folositi?

Multumesc de pe acum pt raspunsuri .
Treaba asta mi aduce aminte de vremurile bune .
Ceva inrudit : exact montura de salau dar pui si struna . Rezultate au fost .

Scrie răspuns