Street fishing
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Street fishing
SAlut sunt sigur ca ati auzit de "street fishing", practica cineva acest stil?
- crystianoo
- veteran
eu aproape in fiecare zi practic acest nou sport,am un serviciu la care sunt tot timpul in miscare prin bucuresti,ba prin pantelimon,ba prin baneasa,ba prin berceni...etc,idea este ca mereu imi atribui 2-3 ore la sfarsit de program pt cateva bai ale jigului,rezultate am avut pe pantelimon,nu era zi sa nu am macar un peste sau cateva atacuri si mare mai era bucuria dupa o zi de munca...deci practicati acest gen e super,cand vine week-endul mai ca numai imi arde sa ma trezesc dimineata deorece am instinctul potolit din cursul saptamanii,chiar astazi am fost pana pe straulesti la biotera si am luat 4 stapazani si un novac la 3 kile de burta...
-
- veteran
http://www.youtube.com/watch?v=nOKy5QmRjPk
Poate cel mai frumos si mai didactic clip tipic de streetfishing. Doar sa stii ceva germana. Desi omul e destul de explicit din gesturi!
Si eu merg pe Dambovita in Bucuresti dupa bibani de 10-20 cm, sub poduri si pe langa pereti de beton verticali, la ecluze (cascade). Recordul personal: biban de 25 de cm la shad verzui. Am scapat si un strapazan de vreo 300 de grame tot la twister.
Poate cel mai frumos si mai didactic clip tipic de streetfishing. Doar sa stii ceva germana. Desi omul e destul de explicit din gesturi!
Si eu merg pe Dambovita in Bucuresti dupa bibani de 10-20 cm, sub poduri si pe langa pereti de beton verticali, la ecluze (cascade). Recordul personal: biban de 25 de cm la shad verzui. Am scapat si un strapazan de vreo 300 de grame tot la twister.
-
- veteran
Straulesti-Strand sau Straulesti langa Mogosoaia? Ala de langa Mogosoaia e un loc frumos, cu stuf, salcii dar si ff multi localnici care nu ar elibera nici un carasel de 10 cm in ruptul capului! La strand nu am fost niciodata dar am auzit atatea...crystianoo scrie:,chiar astazi am fost pana pe straulesti la biotera si am luat 4 stapazani si un novac la 3 kile de burta...