Street fishing
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
DA!!stefanflorin scrie:ia zii, ai fost? ceva pestisori?sdaniel scrie:In seara asta imi fac curaj , dupa ora 19.00 plec usor pe chei inarmat cu gume mici.
Imi fac sperante ca prind macar un biban .
A mai incercat cineva sa pescuiasca la biban noaptea ?

street fishing
Eu prin 2005 am fost detasat cu serviciul in Oradea,chiar pe perioada de vara si am facut cateva partide de genul acesta pe Cris! Am pescuit chiar in centru in zona primariei Oradea si mai jos inspre podul Decebal si in zoma Iosia. Am prins o groaza de cleni intre 200 si 300g iar intr-o seara credca era in jur de ora 22 am prins si unul mai rasarit sarit de juma'de kil,precum si o groza de bibani de 15 cm. Pestii i-am prins in zonele mai iluminate stand pe niste dale de beton. Aproape toti i-am prins la un minivobler Cozma. E o senzatie frumoasa sa stai sa pescuiesti printre betoane si in mijlocul civilizatiei! Mie unul mi-a placut. 

rapala the best vobler in the world
- stefanflorin
- veteran
Re: street fishing
Cunosc, am 2 ani si ceva de pescuit in Londra, si e senzatie cand se strang langa tine 3-4 curiosi atunci cand driluiesti un peste mai imbracat. Partea proasta e ca trebuie sa raspunzi la tot felul de intrebari din partea curiosilor cea mai tare fiind : "-daaa?...este peste aici?" raspunsul in sinea mea fiind: "-nu, pescuiesc de cretin aici.....!"stradic scrie: E o senzatie frumoasa sa stai sa pescuiesti printre betoane si in mijlocul civilizatiei! Mie unul mi-a placut.
@ Daniel: daca mai insisti poti sa ai surpriza ca la usa sa ciocane niste dintosi destul de imbracati

- stefanflorin
- veteran