stiuca pe timpul noptii

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pupu
veteran
veteran

stiuca noaptea

Mesaj de pupu » 08 Mai 2007, 17:19

Nu categoric noaptea nu mai trage ,m-a prins de multe ori noaptea in delta si doar daca luna era f. puternica mai cadea cate una in schimb am avut o partida extraordinara la avat la farurile masinii dupa ce un prieten aruncase in apa tot ce curatase de la pestele prins , a fost un spectacol , apa parca fierbea .

numai bine...

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 08 Mai 2007, 17:21

Merge la stationar in sezonul rece. La spinning mai greu.

mishu fishu
junior
junior

Mesaj de mishu fishu » 08 Mai 2007, 17:33

Sambata noaptea am dat cu twister fosforescent pana mi-au sarit capacele si nu am avut nici o prezentare ! In timpul zilei a mers stiuca foarte bine la rotativa .

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 08 Mai 2007, 18:04

Pe aici se prinde bass si stiuca noaptea la Buzzbait-uri, broaste de suprafatza cum ar fi cele de la Spro, poppere si specialitatzile lui Arbogast-Jitterbug, Hula Popper. Deasemenea se da mult la spinnerbait cu skirt negru.

Inca n-am incercat noaptea, dar dat fiind programul incarcat job +drum, ajung acasa pe la 6.30 voi fi nevoit sa-mi prelungesc programul de pescuit noaptea.Asa ca mi-am luat si eu cateva poppere si night lures si-am sa le incerc si sa va tzin la curent.

Tre' sa fie interesant sa intzepi la popper pe intuneric dupa ureche. 8)

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 08 Mai 2007, 18:10

onesti scrie:
Tre' sa fie interesant sa intzepi la popper pe intuneric dupa ureche. 8)
Tre' sa fie interesant si drilul pe bezna cu o cumatra. :lol:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 08 Mai 2007, 18:44

Tre' sa!

Pana acum n-am prins stiuca la popper, dar am prins bass. Cand ataca popperul, practic incearca sa-l aspire (a nu se-ntzelege "sa-l traga pe nas") si creeaza un vid la suprafatza apei ce se traduce prin niste sunete asemanatoare destuparii sticlelor de vin. E bestial, mai ales ca de multe ori nu-l ia din prima si urmeaza incercari repetate de-ai impresia ca esti pe poligonul de tragere.
Daca adaugam si elementul noapte, cred ca experientza e mult amplificata.
Dar repet, asta se intampla la bass. La stiuca atacu-i diferit si cred ca si zgomotele produse datorita formei si marimii gurii in special sunt diferite.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 08 Mai 2007, 18:46

la stationar cu baboi se prinde stiuca noapte.la artificiale n-am luat(am dat doar in locuri de salau si somn)
biban am luat noaptea la butcer si erau mari

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Mai 2007, 23:24

[quote="costica_fishing"]SF, de ceva vreome sap si io pe aici, dar nu am gasit asa topic...[/quote]

Pai aia am vrut sa zic , ca daca se prindea s-ar fi scris . Acuma vad si eu ca sint unii care prind stiuca noaptea , lucru care inca ma mira .

Fir Intins!!!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Mai 2007, 20:12

Uite eu nu am prins niciodata stiuca noaptea!Poate chiar nu se prinde...Doar ca asa am crezut si de avat pana acum trei ani cand m-am trezit cu animalul in crucea noptii!!! Si de atunci au mai urmat si altii...Asa ca , nu stiu ce sa zic, dar la cum se schimba toate alea pe planeta asta nu ma mai mira nimic! Deci merita incercat!

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 10 Mai 2007, 21:04

la viu se ia stiuca noaptea :|
Obiectiv: 8,1 kg !

Scrie răspuns