stiuca....la Brasov-Fagaras
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
stiuca....la Brasov-Fagaras
Va salut pe toti !
Am o intrebare in primul rand pentru pescarii din zona Brasov -Fagaras si anume :
-domnilor unde mai putem prinde o stiuca, doua in zona noastra ?
Tot anul am prins marlite .Ma intereseaza chiar si zone din apropierea Sibiului,numai sa gasesc si eu o balta buna pt spining.
Am o intrebare in primul rand pentru pescarii din zona Brasov -Fagaras si anume :
-domnilor unde mai putem prinde o stiuca, doua in zona noastra ?
Tot anul am prins marlite .Ma intereseaza chiar si zone din apropierea Sibiului,numai sa gasesc si eu o balta buna pt spining.
Geme Oltu de stiuca si voi va plangeti ca nu aveti unde pescui
aveti putintica rabdare vorba ......si o sa inceapa sa manance
doar daca nenorocita de ploaie ne mai chinuie in halu asta si toamna asta

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Cand am pescuit odata la Vadu Rosu(la c...
),un pescar a luat o stiuca la 4 kg la.....momaie(probabil sarise la un pestisor agatat anterior).Deci lacul are si stiuca frumoasa.Un alt loc este la Padureni,in jud Covasna,sunt stiuci si mai ales salai frumosi acolo,(cel putin asa stateau lucrurile acum 4-5 ani) 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Dar tu de unde stii cata stiuca este pe Olt?Sorin scrie:Geme Oltu de stiuca si voi va plangeti ca nu aveti unde pescui![]()
Daca ai avea informatii exacte ai sti cum si cand se prinde stiuca pe Olt .
La vadu-rosu te invit sa prinzi tu stiuca ,din cele 12buc din balta poate prinzi tu vreuna si sa stii ca o sa te coste balta 250000 pe zi.La Padureni lacul este infestat cu nu stiu ce virus si din primavara nu este admis pescuitul(mai merg pescari pe acolo dar pe ,,barba'' lor).Nick scrie:Cand am pescuit odata la Vadu Rosu(la c...),un pescar a luat o stiuca la 4 kg la.....momaie(probabil sarise la un pestisor agatat anterior).Deci lacul are si stiuca frumoasa.Un alt loc este la Padureni,in jud Covasna,sunt stiuci si mai ales salai frumosi acolo,(cel putin asa stateau lucrurile acum 4-5 ani)
Fishi,
nu stiu cata stiuca e pe Olt ( nu stiu daca stie cineva si iar nu stiu de ce ai tu nevoie de cantitatea exacta) dar pot sa te asigur ca e multa si nu doar marlitze .....pescuiesc de ceva ani pe acolo si am prins si am vazut prinse suficiente cat sa nu bat campii pe tema asta
da, nu am informatii exacte ca sa stiu cand si unde se prinde .....cine le are?...poate vreun localnic care iese zilnic pe apa
dar stiu ca toamna , stiuca are o perioada cand incepe sa manance mai bine si se prinde mai mult
Deocamdata se pare ca nu a inceput , poate dupa valu asta de frig si daca ne mai crutza si ploile astea
nu stiu cata stiuca e pe Olt ( nu stiu daca stie cineva si iar nu stiu de ce ai tu nevoie de cantitatea exacta) dar pot sa te asigur ca e multa si nu doar marlitze .....pescuiesc de ceva ani pe acolo si am prins si am vazut prinse suficiente cat sa nu bat campii pe tema asta
da, nu am informatii exacte ca sa stiu cand si unde se prinde .....cine le are?...poate vreun localnic care iese zilnic pe apa
dar stiu ca toamna , stiuca are o perioada cand incepe sa manance mai bine si se prinde mai mult
Deocamdata se pare ca nu a inceput , poate dupa valu asta de frig si daca ne mai crutza si ploile astea
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Discutia ar trebui localizata o tzara...
"Pe Olt" e si beltzi, e si baraje, e si ceva kilometri de rau propriu-zis.
Cam prin toate se aude ca ar fi stiuca.
Eu am umblat mult dupa clean pe rau, n-am cautat stiuk si nici n-am prins. E drept ca are cam alte locuri decat cleanul.
Stiu (din povesti) de un tip care prindea stiuca multa pe baraje (Porumbacu)dar din barca si cu sonar. Se pare ca din ce "vedea" el cu sonaru daca nu dadeai egzact unde trebe pierdeai vremea iar de pe mal ..zero.
De vreun an-doi e zvon mare cu salau pe rau.
Sa vedem cum o fi timpu (liber) in toamna asta
"Pe Olt" e si beltzi, e si baraje, e si ceva kilometri de rau propriu-zis.
Cam prin toate se aude ca ar fi stiuca.
Eu am umblat mult dupa clean pe rau, n-am cautat stiuk si nici n-am prins. E drept ca are cam alte locuri decat cleanul.
Stiu (din povesti) de un tip care prindea stiuca multa pe baraje (Porumbacu)dar din barca si cu sonar. Se pare ca din ce "vedea" el cu sonaru daca nu dadeai egzact unde trebe pierdeai vremea iar de pe mal ..zero.
De vreun an-doi e zvon mare cu salau pe rau.
Sa vedem cum o fi timpu (liber) in toamna asta