stiuca....la Brasov-Fagaras
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
RASPUNS FISHI
este o fosta, sau ma rog, actuala balastiera undeva pe langa Sebesul de Jos. Ca sa fiu mai explicit: venind dinspre Sibiu - Talmaciu stanga spre Podu Olt, traversezi podul (cel ingust de peste Olt) si la aproximativ 50 de metri faci stanga. Pe drumeagul respectiv mergi cam 150 de metri si... dai cu nasul in balta. Are stiuca, salau si cam atat ca altceva n-am prins. In 10 septembrie am scapat una de aprox. 4 kg, iar prietenul meu a luat una de 3 kg. doua zile mai tarziu el a luat una de 4 si eu un salau de 2. Merg sambata.revin cu amanunte ! Pa
Sorin eu m-am uitat la ,,Locatia'' ta si scrie Bucuresti .Acum nu stiu cat este de reala acea locatie dar ma bucur ca au inceput sa scrie si cei mai ,,in tema'' cu locurile si obiceiurile pestilor din zona amintita(Sibienii)Sorin scrie:Fishi,
nu stiu cata stiuca e pe Olt ( nu stiu daca stie cineva si iar nu stiu de ce ai tu nevoie de cantitatea exacta) dar pot sa te asigur ca e multa si nu doar marlitze .....pescuiesc de ceva ani pe acolo si am prins si am vazut prinse suficiente cat sa nu bat campii pe tema asta
da, nu am informatii exacte ca sa stiu cand si unde se prinde .....cine le are?...poate vreun localnic care iese zilnic pe apa
dar stiu ca toamna , stiuca are o perioada cand incepe sa manance mai bine si se prinde mai mult
Deocamdata se pare ca nu a inceput , poate dupa valu asta de frig si daca ne mai crutza si ploile astea
Poate nu toti sunt la fel dar in marea lor majoritatate sunt pescari EXCELENTI si aici ma refer la spining.
Sunt oameni deschisi si intotdeauna (pe ape ma refer)mi-au dat informatii corecte .Eu sunt brasovean si din pacate la mine in judet nu prea am unde pescui.Poate doar zona Fagaras .Oricum multumesc pentru raspunsuri si cine-stie, poate ne vedem pe apa!
Fishi ,
locatia actuala e Bucuresti pen ca acolo ma fac ca lucrez , eu sunt din minunata metropola Fagaras
, am lucrat ceva ani in Sibiu si pot sa zic ca stiu destul de bine zona dintre cele 2 ''Muncipii''
Brasovu e mai saracutz din punctu de vedere al locurilor de pescuit si o solutie e zona amintita
Cat despre pescarii de rapitori de acolo, se pricep la voblerit e adevarat dar mai e loc destul in ce priveste '' jeliboanele '' si ''linguritul''.....asta din ce am vazut eu si poate sunt subiectiv
Chiar m-as bucura sa ne intalnim la o pescuiala
locatia actuala e Bucuresti pen ca acolo ma fac ca lucrez , eu sunt din minunata metropola Fagaras

Brasovu e mai saracutz din punctu de vedere al locurilor de pescuit si o solutie e zona amintita
Cat despre pescarii de rapitori de acolo, se pricep la voblerit e adevarat dar mai e loc destul in ce priveste '' jeliboanele '' si ''linguritul''.....asta din ce am vazut eu si poate sunt subiectiv
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Sorin, esti un domn si pescarii din Sibiu iti multumeste.
Sunt multi care dau cu artificiale dar si e si mai multi care se pricepe doar la caras cu arici si la manele , dar asta nu-i o problema.
In schimb, daca te vad cu jeliboane isi stuchesc in san si-si fac cruci pana-n pamant si matanii.
Sa nu te puna dracu sa dai drumu la vreun peste, asa, in fata publicului spectator, ca se uita la tine ca la ciumat si se simt profund jigniti.
Sau sunt eu subiectiv

Sunt multi care dau cu artificiale dar si e si mai multi care se pricepe doar la caras cu arici si la manele , dar asta nu-i o problema.
In schimb, daca te vad cu jeliboane isi stuchesc in san si-si fac cruci pana-n pamant si matanii.
Sa nu te puna dracu sa dai drumu la vreun peste, asa, in fata publicului spectator, ca se uita la tine ca la ciumat si se simt profund jigniti.
Sau sunt eu subiectiv

Fara probleme ,cu mici exceptii eu ies in fiecare Duminica (din pacate).Am un Matiz alb(nr nu-l pot da pentru ca este de firma dar ca si indiciu nu este inscriptionat nimic pe el),pe care daca-l vezi prin zona sunt si eu acolo.Acum Oltul este mare dar poate intr-o saptamana ,doua se linisteste si facem o iesire.Sorin scrie:Fishi ,
locatia actuala e Bucuresti pen ca acolo ma fac ca lucrez , eu sunt din minunata metropola Fagaras, am lucrat ceva ani in Sibiu si pot sa zic ca stiu destul de bine zona dintre cele 2 ''Muncipii''
Tavi, e adevarat ce spui , desi esti subiectiv ca si mine de altfel
Partea proasta e ca in Sibiu lipsesc apeoape complet ,,consumabilele '' adica naluci , jiguri....jeliboane
La Piata Cibin au doar voblere Cozma , plastice chinezesti oribile si jiguri din parti...de rotative de calitate ce sa mai vorbim
La ,, mustaciosu'' de pe Mihai viteazu mai intalnesti un salmo , o rapala , Un Ugly Ducking si un Mann' s ( adusese chiar Berti ) dar asa mai rarutz

Partea proasta e ca in Sibiu lipsesc apeoape complet ,,consumabilele '' adica naluci , jiguri....jeliboane
La Piata Cibin au doar voblere Cozma , plastice chinezesti oribile si jiguri din parti...de rotative de calitate ce sa mai vorbim
La ,, mustaciosu'' de pe Mihai viteazu mai intalnesti un salmo , o rapala , Un Ugly Ducking si un Mann' s ( adusese chiar Berti ) dar asa mai rarutz
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Magazinu de pe M. Viteazu are intr-adevar marfa mai de doamne-ajuta.
Partea buna e ca iti aduce la comanda cam tot ce vrei la preturi rezon si daca esti client fidel te-nvarti si de-o reducere.
Eu am luat o bomboana de batz Daiwa de-acolo, o gramada de Rapale, etc.
Am gasit si jeliboane de calitate(Mann's, MT, Storm) ca a fost cerere mare in ultima vreme, vezi discutia cu shalaul
Partea buna e ca iti aduce la comanda cam tot ce vrei la preturi rezon si daca esti client fidel te-nvarti si de-o reducere.
Eu am luat o bomboana de batz Daiwa de-acolo, o gramada de Rapale, etc.
Am gasit si jeliboane de calitate(Mann's, MT, Storm) ca a fost cerere mare in ultima vreme, vezi discutia cu shalaul