stiuca foarte mare!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
stiuca foarte mare!!!
salut,am gasit un canal de vreo 3-4 m latime,apa nu curge si este ff mult somn pitic si stiuca f mare cred.
Am prins somn pitic de vreo 3-400 gr si avea urme de muscatura pe langa coada/spate si era 100% de stiuca pt k cunosc cicatricile si forma dintilor,in fine........cum sa prind io stiuca aia/alea?:D
canalul are vreo 3 m in medie adancime si pe margine este cv stuf.
Am vazut o singura data cum a atacat o stiuca in zona a facut vartejuri pe apa si dupa cum se vedea era un exemplar frumos:)
astept raspunsuri:)
eo am un salmo minnow de 7 floating da nu am reusit sa prind la el
Am prins somn pitic de vreo 3-400 gr si avea urme de muscatura pe langa coada/spate si era 100% de stiuca pt k cunosc cicatricile si forma dintilor,in fine........cum sa prind io stiuca aia/alea?:D
canalul are vreo 3 m in medie adancime si pe margine este cv stuf.
Am vazut o singura data cum a atacat o stiuca in zona a facut vartejuri pe apa si dupa cum se vedea era un exemplar frumos:)
astept raspunsuri:)
eo am un salmo minnow de 7 floating da nu am reusit sa prind la el
-
- veteran
Da cu un vobler mai mare atunci,unul suspending pe perioada asta mai rece.Un amic a prins doua stiuci la 1,5 kg cu un salmo slider pe o apa incredibil de limpede,eu am tot incercat de doua ori in zona cu linguri dar nimic.Slider scufundator(se scufunda lent, practic daca il joci sta intre ape) de 20 grame,culoare caras.Sau silicoane usor lestate.
-
- veteran
-
- veteran
Re: stiuca foarte mare!!!
daca ai numai un salmo ar mai trebui sa-tzi iei ceva piese, incearca cu jeleuri mari 13-15 jukate haotic, is mai ieftine, voblere de stiuk nu stiu ce satzi recomanda, cateodata stiuk are niste preferintze pe care nici eu nu le-am cunoscut, de multe ori mananca atipikAlexinhoo scrie: eo am un salmo minnow de 7 floating da nu am reusit sa prind la el

incearca shadurile sau ceva RNR-uri saluty.
be smart be silent be deadly.....
- kuin tauti
- veteran
Re: stiuca foarte mare!!!
empthy_cluster scrie: daca ai numai un salmo ar mai trebui sa-tzi iei ceva piese, incearca cu jeleuri mari 13-15 jukate haotic, is mai ieftine, voblere de stiuk nu stiu ce satzi recomanda, cateodata stiuk are niste preferintze pe care nici eu nu le-am cunoscut, de multe ori mananca atipik![]()
incearca shadurile sau ceva RNR-uri saluty.