stiuca-fazele lunii

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

trapper
utilizator nou
utilizator nou

stiuca-fazele lunii

Mesaj de trapper » 21 Noi 2010, 13:29

Salut,

Care este opinia voastra in ceea ce priveste schimbarea dintilor la stiuca in functie de fazele lunii? Este adevarat ca dupa luna plina merge mai prost vreo 2 saptamani ? ultimele doua saptamani am fost la stiuca, si am prins binisor, vreau sa stiu daca urmatoarele doua saptamani sa stau linistit sa nu bat drumul de pomana pana la peste.

multumesc

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 21 Noi 2010, 14:49

Eu zic sa te duci si urmatoarele saptamani si trage singur concluziile .

Altfel nu ai sa stii niciodata , pareri sunt multe dar nu stiu cate sunt bazate pe experienta propie si cate preluate de la cine stie ce asa zisi pescari .

Plus ca o " regula " nu se aplica pe toate apele o data . Si nici la toate stiucile care oricum nu sunt toate de aceeasi varsta , marime .....etc . Diferente sunt foarte multe .

storm fish
veteran
veteran

Re: stiuca-fazele lunii

Mesaj de storm fish » 21 Noi 2010, 17:08

trapper scrie:Salut,

Care este opinia voastra in ceea ce priveste schimbarea dintilor la stiuca in functie de fazele lunii?

multumesc
:lol: :lol: :lol:
Aud asemenea afirmatii aprope zilnic....cum schimba ,domnule dintii? :lol: Pune pe aia de atac si arunca apararea si invers??

E posibila o scadere de apetit in perioada de ponta,dar stiuca fara dinti nu am vazut si nici auzit sa fi prins cineva.
Ai schimba pe toti?sau numai pe aia cariati...bleah :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

trapper
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de trapper » 21 Noi 2010, 18:02

da, stiu si eu.... suna ciudat.

Asta pana am fost anul trecut in delta, si mi-a spus barcagiul inca de la inceputul partidei ca o sa mearga prost.... pt ca isi schimba cumatra dinti, si prost a mers, am prins o singura bucata de 2.4 care avea dintii slabiti din gingie si era si cam fara dinti in gura. de atunci dupa spusele lui am evitat sa mai merg la stiuca prima saptamana dupa luna plina ( 100%).

O sa merg oricum saptamana asta si revin si cu feedback, oricum apreciez si alte pareri, ale celor care s-au lovit de chestiunea asta.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 21 Noi 2010, 19:31

dute la peste si lasa prostiile si folclorul . daca toate erau asa cum se povesteste stiuca disparea de pe sub luciul apei de nici nu aflam noi astazi ca a existat vre-o data ! stiuca cheala in gura nu am vazut nici o data in viata mea :lol: :lol: :lol:

M & M
veteran
veteran

stiuca

Mesaj de M & M » 22 Noi 2010, 18:10

salut,
a merge la pescuit nu inseamna 5 saci de peste, iar la stiuca am personal o singura regula (subscriu la ce spune blackmamba dar pe alta nuanta)
regula 1: STIUCA NU ARE REGULI!
regula 1': regulile adevarate, ochiul si mana ti le faci numai mergand la balta!
ps-nu evita salmo slider, SI DACA STAI MAI MULT :bere:

trapper
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de trapper » 22 Noi 2010, 21:46

ok, eu doar vroiam sa dezbatem subiectul asta

de mers oricum merg la peste, si nici nu dau vina pe fazele lunii daca nu prind, poate sunt incepator in ale rapitorului dar nu si in ale pescuitului.

salmo slider-ul nu il evit, mai ales ca am prins stiuca gramada la el.

De obicei la pescuit imi place sa am cat mai multe informatii, astfel incat sa ma pot adapta mai repede si mai usor partidei de pescuit, daca aceste informatii nu le pot afla de pe un forum de specialitate, o sa le aflu fara nici o problema de pe balta.

fir intins tuturor

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Noi 2010, 22:56

io pentru a preveni astfel de intamplari nefericite, si pentru a ma putea duce la pescuit si in saptamana de dupa luna plina, de fiecare data cand merg la pescuit golesc un tub de Colgate sau Blend-a-med in apa sa nu care cumva sa aiba necaz la dinti stiuca - cand ma intorc :lol: :lol: :lol:

P.S. este recomandat sa tineti si lingurile cu care pescuiti in "apa de gura" :lol: :lol: :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Noi 2010, 23:01

pikeman scrie:
P.S. este recomandat sa tineti si lingurile cu care pescuiti in "apa de gura" :lol: :lol: :lol:
hai zi adevarul nu te ascunde ! tu pescuiesti la stiuca direct in ,,apa de gura"! io asa trag (imping)concluzia :lol: :lol: :lol:

ps: care e mai bun BLEND....sau COLGATE ? la care sunt cele mai bune rezultate ? :datz:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Noi 2010, 23:05

isteti sibienii astia si foarte vigilenti, nici nu apuci sa scri ceva ca imediat te iau in balon

nu bre, io pescui in APA DE olt dar prind prin GURA , intalagi ?

numa nu mi rusine sa recunosc, de ce crezi ca nu pun poze, ca nu am cu ce, dar candva am avut, spre deosebire de tine :twisted: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns