stiuca-fazele lunii

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Noi 2010, 23:13

pikeman scrie:isteti sibienii astia si foarte vigilenti, nici nu apuci sa scri ceva ca imediat te iau in balon

nu bre, io pescui in APA DE olt dar prind prin GURA , intalagi ?

:lol: :lol: :lol:

numa nu mi rusine sa recunosc, de ce crezi ca nu pun poze, ca nu am cu ce, dar candva am avut, spre deosebire de tine :twisted: :lol: :lol: :lol:
de isteti ce sa zic nu pot sa fiu decit modest si sa zic ca nu e asa cel putin in cazul meu :lol:
apa de Olt ? te cred eu doar glumeam nu trebuie sa te superi
iar de poze ce sa zic ...adevarul e ca nu am cu ce ca sa stricat sau mai exact l-am stricat :oops: sunt mai neindeminatic :datz:

ps: si daca am vazut ca e de bascalie am zis ,, hop si eu " ca daca era de munca ........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Noi 2010, 23:20

io creca ti la muscat stiuca si o intrat dintii in obiectiv :lol:
la mine unu so dus pe apa oltului si unu l-am chert prin boscheti

bine, mi clar ca lai dat de pamant cand tio scapat stiuca din mana , asta da neindemanare :lol: :lol: :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Noi 2010, 23:30

pikeman scrie:io creca ti la muscat stiuca si o intrat dintii in obiectiv :lol:
la mine unu so dus pe apa oltului si unu l-am chert prin boscheti

bine, mi clar ca lai dat de pamant cand tio scapat stiuca din mana , asta da neindemanare :lol: :lol: :lol:
nu nu e adevarat e pixelul albastru :lol: rusine dinu patriciu :lol:
nu e adevarat ,stiuca nu poate sa muste din obiectiv ca e in perioada aceea nasoala a luni cind e cheala in gura ! si uite dau si eu din casa un secret :sunt zgircit si nu vreau sa se zgirie lingurile si boblerele si pescuiesc doar cind stiuca nu are dinti , daca sunt informat ca are dinti dau numa cu puf de salca sa nu capete coana vre-o vatamatura :lol: :lol: :lol:

ps: hai cu mistoul pe,, sibieni" ca-i facem omului topicul praf si pulbere (de dinti de stiuca ) :lol: :lol: :lol:

ps 2 scuze de off topice :oops:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 22 Noi 2010, 23:55

recent cineva imi spunea cu in primele 8 zile dupa luna noua n-ai ce cauta pe apa la pescuit de stiuca. acuma aud ca o saptamana dupa luna plina nu papa stiuca. daca ar fi sa credem tot cand am mai pescui? singura varianta pe care mi-a confirmat-o experienta e ca stiuca papa bine pe luna plina. in rest chiar daca nu e la fel de activa inca mananca. totul tine de localizare si insistenta. daca sti unde e dai dupa ea pana o enervezi si tot pune gura. :wink:

trapper
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de trapper » 23 Noi 2010, 22:20

maine dimineata plec la treaba si va zic ce si cum.
am bagat deja doua lingurite in colgate si doua in blend a med.
la voblere am atasat muste artificiale din ata dentara, iar gumele sunt in apa de gura :twisted:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Noi 2010, 22:24

beton :lol: :lol: :lol: sa iei si periuta de dinti , e buna la jerk :lol: :lol: :lol:

lupul iti ureaza FIR INTINS SI ZBUCIUMAT

trapper
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de trapper » 25 Noi 2010, 10:25

cel mai bine a mers la ata dentara :D

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 25 Noi 2010, 11:02

Parerea mea personala este ca la orice peste, stiuca sau oricare altul, conditiile care influenteaza "apetitul" sunt prea multe si diverse ca sa tii cont de unul in particular.
Vorbind despre stiuca, eu am prins sau N-am prins egal in ce faza era luna, daca batea vantul sau nu, daca era soare sau ceata, daca era dimineata sau pranz, daca era apa super limpede sau putin tulbure etc. etc. Cred ca d-aia e si o provocare pescuitul si nu l-o incadrat nimeni la stiinte exacte :lol: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

ally
utilizator nou
utilizator nou

salut

Mesaj de ally » 28 Noi 2010, 03:41

Cum au spus multi care au scris pe acest topic ..DA stiuca isi schimba dintii periodic 1 data pe luna sau o data la 2 luni.Am prins stiuca cu dinti lipsa sub care cresteau altii sau cu dinti cariati:O nu glumesc mi'am facut cruce cnd am vazut dinti cariati ma refer la masele

storm fish
veteran
veteran

Re: salut

Mesaj de storm fish » 28 Noi 2010, 08:41

ally scrie:Am prins stiuca cu dinti lipsa sub care cresteau altii sau cu dinti cariati:O nu glumesc mi'am facut cruce cnd am vazut dinti cariati ma refer la masele
:lol: :lol: :lol:
Eu am gasit intr-o stiuca mai mare un caras cam la 1kg.Carasul avea si icre in el vro 3 kile.
sunt tot felul de "ciudati" si "ciudatenii"
:lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Scrie răspuns