pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
io creca ti la muscat stiuca si o intrat dintii in obiectiv
la mine unu so dus pe apa oltului si unu l-am chert prin boscheti
bine, mi clar ca lai dat de pamant cand tio scapat stiuca din mana , asta da neindemanare

-
kingofbeasts
- veteran

-
recent cineva imi spunea cu in primele 8 zile dupa luna noua n-ai ce cauta pe apa la pescuit de stiuca. acuma aud ca o saptamana dupa luna plina nu papa stiuca. daca ar fi sa credem tot cand am mai pescui? singura varianta pe care mi-a confirmat-o experienta e ca stiuca papa bine pe luna plina. in rest chiar daca nu e la fel de activa inca mananca. totul tine de localizare si insistenta. daca sti unde e dai dupa ea pana o enervezi si tot pune gura.

-
trapper
- utilizator nou

maine dimineata plec la treaba si va zic ce si cum.
am bagat deja doua lingurite in colgate si doua in blend a med.
la voblere am atasat muste artificiale din ata dentara, iar gumele sunt in apa de gura

-
trapper
- utilizator nou

cel mai bine a mers la ata dentara

-
informer
- senior

Parerea mea personala este ca la orice peste, stiuca sau oricare altul, conditiile care influenteaza "apetitul" sunt prea multe si diverse ca sa tii cont de unul in particular.
Vorbind despre stiuca, eu am prins sau N-am prins egal in ce faza era luna, daca batea vantul sau nu, daca era soare sau ceata, daca era dimineata sau pranz, daca era apa super limpede sau putin tulbure etc. etc. Cred ca d-aia e si o provocare pescuitul si nu l-o incadrat nimeni la stiinte exacte

.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
-
ally
- utilizator nou

-
Cum au spus multi care au scris pe acest topic ..DA stiuca isi schimba dintii periodic 1 data pe luna sau o data la 2 luni.Am prins stiuca cu dinti lipsa sub care cresteau altii sau cu dinti cariati:O nu glumesc mi'am facut cruce cnd am vazut dinti cariati ma refer la masele
-
storm fish
- veteran

ally scrie:Am prins stiuca cu dinti lipsa sub care cresteau altii sau cu dinti cariati:O nu glumesc mi'am facut cruce cnd am vazut dinti cariati ma refer la masele
Eu am gasit intr-o stiuca mai mare un caras cam la 1kg.Carasul avea si icre in el vro 3 kile.
sunt tot felul de "ciudati" si "ciudatenii"

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....