pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

Sincer nu vreau sa intru in polemici.Scuze.
Insa ma bucur Vali ca ai facut precizarea cu sponsorizarea ! Deoarece am mai avut discutii cu prieteni care considerau ca esti sponsorizat de Daiwa. Eu le spuneam ca nu , ei nu (prea) ma credeau.

Nu are oricum nici o relevanta. Iar Daiwa este un monstru ,in sensul bun, in pescuit! Le datoram multe. Spun asta desi am vreo 4 mulinete Shimano

Dar am respect pentru Daiwa! In rest , sanatate si fire intinse!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
adrian99
- veteran

baieti,daca Vli era sponsorizat de catre Arw nu mai cumpara mulinete Daiwa pe care le-am avut la vanzare...
chestia cu sponsorizarea sta in felul urmator:cei care o primesc de la Arw fac reclama produselor lor,cei care primesc de la Givadi la fel si asa mai departe...
cred ca-i cunoasteti pe cei care sunt in breasla...

-
anem
- veteran

shimano, lasand la o parte off-topicul si parerile cuiva la adresa anumitor obiecte (produse de o anumita firma) ti-as zice sa incerci sa bagi in discutie si NRX-urile sau de ce nu GLX-urile ... pune mana pe un NRX si te vei convinge singur.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
mynu_cs
- veteran

-
anem scrie:shimano, lasand la o parte off-topicul si parerile cuiva la adresa anumitor obiecte (produse de o anumita firma) ti-as zice sa incerci sa bagi in discutie si NRX-urile sau de ce nu GLX-urile ... pune mana pe un NRX si te vei convinge singur.
daca treci vreodata prin cluj iti pun la dispozitie 2 bucati NRX sa le scuturi
doar ca ambele au inelele schimbate. cu torzite.
daca te intreseaza nr-u meu 0745417093
Legend extreme sincer nu am avut. am avut elite 2 variante chiar 3.5-10 si 5-17 si pot sa zic ca mi-au placut
GLX nu am avut dar am auzit ca sunt f asemanatoare cu NRX-ul
apropo vezi ca NRX sunt mai multe versiuni ca la Steez ( depinde de aplicatie ) JWR e pt jiguri zic eu

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
-
johnnybravo
- Moderator

-
shimano scrie:Ma refer la faptul ca am atac si nu intep pestele, cu toate ca am reflexe impecabile, deci nu-i din cauza ca sunt un adormit. Nu stiu, am o teama ca nu cumva, din cauza lansetei, "informatia" sa ajunga la mine cu o fractiune de secunda mai tarziu...poate-s paranoic..
ramai la ce ai, rateurile mai mult ca sigur sunt datorita dimensiunii pestilor adica salai la palma in conditiile in care incerci sa-i prinzi cu un jig 4/0, sau mai rau, guvizi care iti trag de guma.
-
Gogol
- veteran

Da colegu' Vali, ai avut dreptate. Noile steezuri mi au placut si mie. Azi le am vazut. Le am scufundat cu modele vechi. Sunt cu totul altceva fata de cele vechi care pe mine personal nu m au impresionat cu nimic.

-
semlecangheorghe
- veteran

@Shimano- poti sa umbli la marimea carligului -trebuie adaptata marimea la marimea pestilor..
- poate firul daca e prea gros si ia apa,iti poate mari intrucatva timpul de reactie mai ales daca pescuiesti pe apa curgatoare si duci guma odata cu apa..face burta prea mare,socul atacului se transmite dar reactia este intarziata..
Daca vrei sa schimbi lanseta e ok, dar nu din cauza ei ratezi..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
vali stratonov
- veteran

Daca vrei sa schimbi lanseta e ok, dar nu din cauza ei ratezi..
De aceasi parere cu Gigi...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
bica777
- utilizator constant

salut, am o mare rugaminte spuneti mi ce stiti despre legend extreme 70MHF 10-21gr dintr-o buc., il pot folosi ptr dunare , cat de batot este pe vf in comparatie cu salmon& de 8,6ft, il pot incarca si cu greutati de 24-28gr, va multumesc
-
Amaruk
- senior

Eu am tournament-ul de 21 de grame din 2015 si merge pe dunare...e prajina...dar nu l-as incarca cu 28gr desi duce. mai am un tournament de 17 g din 2010 care duce 24g +guma dar nici pe ala nu il supra incarc...e pacat de ele sa le chinui "cat duc" o sa faci o miscare gresita intr-un lanseu sau uiti sa verifici firul pe varf si face poc......ia un bat de 1oz daca vrei sa pui 28... my 2 cents.