Steez vx Legend Xtreme
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Steez vx Legend Xtreme
Daca le-ati pescuit pe amandoua, sigur aveti o parere obiectiva referitor la senzitivitate, comfort si productivitate. Eu am doua betze Legend Xtreme (3,5-10 gr si 5,25-17gr), ambele fast, dar am impresia ca parca am prea multe rateuri...oare Steez-ul ar fi mai ok?
Multumesc anticipat.
Robert
Multumesc anticipat.
Robert
Re: Steez vx Legend Xtreme
Am pescuit Steez si nu m-a dat pe spate. Chestie personala . Am la ora asta 3 Legend. Rateuri? Cum apar aceste rateuri ? Dupa intepare, in drill ? Ai atacul si nu intepi pestele? Ca e ceva de povestit aici ... De exemplu la mine Legendul ML este piesade baza la salau pe balti .Si nu rateaza nici de-al naibii 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ma refer la faptul ca am atac si nu intep pestele, cu toate ca am reflexe impecabile, deci nu-i din cauza ca sunt un adormit. Nu stiu, am o teama ca nu cumva, din cauza lansetei, "informatia" sa ajunga la mine cu o fractiune de secunda mai tarziu...poate-s paranoic..
Personal ma indoiesc ca e vorba de aceea perceptie asa zis intarziata . Nu stiu ce sa zic , dar nu cred ca Steez-ul va face diferenta. Un blanc de extrem ML este absolut superb! Am simtit (mini) atacurile pe Bezid de la 15 m adancime si are prostul obicei de a nu scapa pestele pe drum
E drept ca tzepele mele vin din fundu gradinii , adica dau tzeapa ca disperatul de multe ori
Poate tzacurile vin de la alti pesti , gen bibi mic ,sau atingeri de pasnic ,etc. Eu prefer Legendul ,dar asa cum stii gusturile nu se discuta. Eu personal nu as schimba cu steez . Daca vrei maxim ca si senzitivitate , zic sa cauti un Gloomis NRX ! Acolo nu mai e cazul de (eventuala) lipsa de senzitivitate. Plus ca ,in functie de aplicatia batului , conicitatea blancului ma da pe spate personal ! Am pipait doua Nrx-uri care ,desi date in 10 g , erau diferite blancurile . Unul este o bestie! In fine, vad ca oricum deja ai anunt cu Steez insa... poate dai banii degeaba. Sa vedem ce mai zice lumea. 

treci pe phenix
Fiecare cu ce-l doare..magaru39 scrie:treci pe phenix

As alege fara sa clipesc LXt, insa sunt sigur ca ratarile nu se datoreaza lansetei.
-
- veteran
Nimic nu-i sigur in viata ..stiu colegi de pescuit "operati de reflexe"Ma refer la faptul ca am atac si nu intep pestele, cu toate ca am reflexe impecabile, deci nu-i din cauza ca sunt un adormit.

Care Stezz l-ai pescuit ca sunt mai multe balnkuri...SVF AGS,Fle-X-Lite ,SVF Compile X, etc ....sunt diferente intre ele atit de putere precum si de actiune...Am pescuit Steez si nu m-a dat pe spate.
Nu poti vorbi despre o lanseta Steez asa la general ....ca nu te-a dat pe spate..Care mai precis?????
In ceea ce priveste lanseta NRX....asta intradevar mi se pare o mare "trompeta" din mai multe puncte de vedere ...dar e doar parerea mea umila si nu am nici un chef sa o dezvolt si nici sa intru in polemica cu nimeni.
Zamfi orice cred , numai asta nu....In fine, vad ca oricum deja ai anunt cu Steez insa... poate dai banii degeaba. Sa vedem ce mai zice lumea.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
vali,sa nu-i superi pe astia cu NRX-urile.... 

-
- veteran
Frate adrian...ce sa zic ca nu mai pot eu de supararea lor...sa fie sanatosi sa le pescuie cu placere.adrian99 scrie:vali,sa nu-i superi pe astia cu NRX-urile....

Le-am vazut, le-am pipait , le-am pescuit .....
Concluzia mea :
Ramin fidel si pescuiesc pina la adinci bartinete cu Stezzul meu Compile X

Restul e can-can.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Vali...sincer nu am stat sa le caut de "oua"
Am pus mana la Arrow pe vremuri pe doua lansete una pana in 10,5 g si cealalta mai puternica.Am pescuit apoi un Compile x .Am pus mana si pe unul dintre Steez-urile tale cand ai fost pe Radesti.Asta e parerea mea personala...Iar inelele Ags...Ca sa inchei Vali
Daca te sustin la mulinete , personal lansetele nu ma dau pe spate.Dar parca am mai zis.
Ce sa-i faci, oi fi defect.
Chestia cu Nrx-ul...hmmm.Are Tyrael unul de te doare mintea! Vorbesc de blanc nu de lanseta neaparat.Stima.

Ce sa-i faci, oi fi defect.

Chestia cu Nrx-ul...hmmm.Are Tyrael unul de te doare mintea! Vorbesc de blanc nu de lanseta neaparat.Stima.