pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
THE-_CROW
- utilizator constant

Cati scrie:Irod , o iei cu tine in barca si daca nu vrei sa mai vina niciodata pe malul apei , o pui sa dea la visle !
daca nu vrei asta , trebuie sa-i dai de lucru pe mal , ex: ..... sa taie pestii decedati din juvac , sa aprinda focul pentru gratar ( asta le ia cel mai mult timp) , sa puna vinul la rece , sa stea tot timpul la plaje (exclus fara sutien) intr-un loc in care tu sa o poti monitoriza de pe lac ( explici ca tre' sa o vezi , ca-i apa adinca linga mal) ; in cazul in care duce la bun sfirsit tot ce i-ai dat tu sa faca si i-ti da telefon , o pui sa umfle roata la masina , daca toate sint in regula , s-o umfle pe aia de rezerva ( lasi masina deskisa , keile nu le lasi niciodata , au idei multe si ai toate sansele sa vii acasa pe jos ) ; mai simplu , i-ti pregatesti de acasa o mulineta cu un manunki de peruci si io dai sa o descurce !
Metode sint o gramada , depinde si cum le abordezi , aici i-ti trebuie un pic de finete , nu raspunzi niciodata la ce te intreaba numai dupa ce ai folosit inainte apelativul " draga mea sau dragostea mea" ...spus din tot sufletul !!!

...

...Cati poate ar trebui sa scrii un manual....

-
Cati
- senior

-
E periculos ...poate ajunge in delicatele manute ale unei dragute si ...ne tradam metodele !

:
-
Michael
- Moderator

andrei-ovidiu scrie:
"daca ne impusca astia, vine ala cu barca si ma lasa fara scule:?

asta era cea mai mare problema.tare de tot faza, ovidiule.
-
Cati
- senior

-
Sigur au febra musculara dupa o asemenea partida !!! cred ca majoritatea ar suporta durerile de a 2-a zi , numai sa prinda un pescuit asemanator...
-
noname
- veteran

-
sirnosinuzita cu obstructie nazala acum 3 ani in Delta, si de acum 4 am tras un geralau pe un rau de am absentat o saptamana de la scoala

-
Adelin
- Moderator

Anul acesta in Delta dupa doua zile in care stiucile(intre 3-5 kile) s-au sinucis in masa, mi s-a inflamat incheietura mainii, de a trebuit sa plec acasa.

-
Cati
- senior

-
FERICITULE !!!

-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Adelin scrie:Anul acesta in Delta dupa doua zile in care stiucile(intre 3-5 kile) s-au sinucis in masa, mi s-a inflamat incheietura mainii, de a trebuit sa plec acasa.

saracutu de tine, ce-ai mai patimit tu'!

poate patimesc si eu anu asta la fel, sa nu mai pot sa scriu la serviciu si sa intru intr-un medical prelungit!
cu privire la filmuletu cu jiging-ul...f. interesanta actiunea batului...
Michael, am ras trei zile in sir la serviciu de colegu' care a scos perla...culmea e c-am prins si stiuci, si nu putine!

-
Adelin
- Moderator