pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
PODOSU DOREL
- utilizator constant

@ Sorin
nu v-a durut spatele , umeru de la intepaturi , incheieturile .....alea alea....?
cineva spunea ca daca ai peste"n" ani si dimineta nu simti ca te doare ba una ba alta inseamna ca esti mort.
Cam asa e si cu urmarile unei partide de pescuit ,trebuie sa simti ceva .Problema e alta :le baga cineva in seama?
-
doc
- utilizator constant

Jean Scurtu scrie:landscaper scrie:sa vezi dupa ce stai vreo 9 ore in barca la spin...cum nu mai esti in stare de nimic...numa daca ai in cos vreo 10 kg de clean parca-parca iti mai vine chefu de viatza...

S-a schimbat oare legea,poti retine 10 kg. de clean,sau e visul frumos al unui pescar de spinning???
Poate e vorba de C&R???
Jean Scurtu
poate o fi si cos virtual nea JEANE

-
Irod
- veteran

Jean Scurtu scrie:landscaper scrie:sa vezi dupa ce stai vreo 9 ore in barca la spin...cum nu mai esti in stare de nimic...numa daca ai in cos vreo 10 kg de clean parca-parca iti mai vine chefu de viatza...

S-a schimbat oare legea,poti retine 10 kg
Jean Scurtu
Buna intrebare

-
Irod
- veteran

Poate e vorba de C&R???
Jean Scurtu
Poate ca da , poate ca nu....cine stie ....

-
ovidiu
- veteran

-
oboseala de la pescuit,este de departe cea mai placuta oboseala...
a 2-a zi nu trebe sa ma dreg in niciun fel. voi refuza orice dar nu o partida de pescuit, din cauza oboselii.
-
dancj
- junior

-
o zi de pescuit.. in cel mai rau caz ( care mi s_a intamplat)
spinning din barca, vant de parca eram pe mare, trasaturi nu, sarituri nu
dar tot mam ales cu un peisaj de vis pe care putini au sansa sa-l vada ( ma refer la cei ce nu practica pescuiala)
dupa o partida de pescuit ( reushita sau mai putzin reushita

)sunt putzin obosit, dar oricand sunt dispus sa trec prin " chinurile " shi " tortura" pescuitului
edit: pescuitu sportiv ( fly shi spinn in special) ajuta la sanatate, chiar daca ai dureri de spate, musculare.. etc face mai mult bine decat rau
drill cat mai lung

amator de spinning
ca sa primesti un sarut de la o miss
-
remus s
- utilizator constant

Durerile musculare de dupa o partida zdravana de spin ......neglijabile, a doua zi parca as incepe din nou o partida , chit ca seara cand ma intorc ma simt de parca m-au batut ciobanii.
Problema cea mai mare am avut-o cand am reusit sa '' rup malu '' si aterizand de la vreo 2 m mi-au zburat 2 fildesi din mestecatoare...... Chestia nasoala e ca au costat cat o lanseta buna.....

-
Irod
- veteran

da ii faina oboseala la spinning shi cand meri pe mai multe zile.
Shi deja la sfirsituil primei zile esti rupt , dar maine din nou pe balta
shi inco zi shi inco zi!
E minunat shi oboseala devine atat de obisnuita incat te simti(cel putzin eu) ca shi cum spinningul ar fi ocupatzia mea de baza.
-
THE-_CROW
- utilizator constant

....dar ce se intampla cand veniti acasa dupa o PARTIDA de spinning...rupti de oboseala...si sotiile ....sau prietenele...vor o alta "PARTIDA".....ce se intampla..

.sau in aceea "partida" consta recuperarea de dupa efort

.....
-
jonah
- veteran

remus s scrie:Durerile musculare de dupa o partida zdravana de spin ......neglijabile, a doua zi parca as incepe din nou o partida , chit ca seara cand ma intorc ma simt de parca m-au batut ciobanii.
Problema cea mai mare am avut-o cand am reusit sa '' rup malu '' si aterizand de la vreo 2 m mi-au zburat 2 fildesi din mestecatoare...... Chestia nasoala e ca au costat cat o lanseta buna.....

dar cum ai reusit man sa o comiti in halul asta ca sint curios?!