SPINNINGUL SI SANATATEA

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 22 Ian 2007, 23:45

@ Sorin
nu v-a durut spatele , umeru de la intepaturi , incheieturile .....alea alea....?
cineva spunea ca daca ai peste"n" ani si dimineta nu simti ca te doare ba una ba alta inseamna ca esti mort.

Cam asa e si cu urmarile unei partide de pescuit ,trebuie sa simti ceva .Problema e alta :le baga cineva in seama?

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 23 Ian 2007, 00:04

Jean Scurtu scrie:
landscaper scrie:sa vezi dupa ce stai vreo 9 ore in barca la spin...cum nu mai esti in stare de nimic...numa daca ai in cos vreo 10 kg de clean parca-parca iti mai vine chefu de viatza... :lol:
S-a schimbat oare legea,poti retine 10 kg. de clean,sau e visul frumos al unui pescar de spinning???

Poate e vorba de C&R???

Jean Scurtu
poate o fi si cos virtual nea JEANE :oops:

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 23 Ian 2007, 00:34

Jean Scurtu scrie:
landscaper scrie:sa vezi dupa ce stai vreo 9 ore in barca la spin...cum nu mai esti in stare de nimic...numa daca ai in cos vreo 10 kg de clean parca-parca iti mai vine chefu de viatza... :lol:
S-a schimbat oare legea,poti retine 10 kg

Jean Scurtu
Buna intrebare :?

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 23 Ian 2007, 00:35

Jean Scurtu scrie:

Poate e vorba de C&R???

Jean Scurtu
Poate ca da , poate ca nu....cine stie .... :twisted: :twisted: :twisted:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 23 Ian 2007, 08:57

oboseala de la pescuit,este de departe cea mai placuta oboseala...
a 2-a zi nu trebe sa ma dreg in niciun fel. voi refuza orice dar nu o partida de pescuit, din cauza oboselii.

dancj
junior
junior

Mesaj de dancj » 23 Ian 2007, 17:39

o zi de pescuit.. in cel mai rau caz ( care mi s_a intamplat)
spinning din barca, vant de parca eram pe mare, trasaturi nu, sarituri nu
dar tot mam ales cu un peisaj de vis pe care putini au sansa sa-l vada ( ma refer la cei ce nu practica pescuiala)
dupa o partida de pescuit ( reushita sau mai putzin reushita :P )sunt putzin obosit, dar oricand sunt dispus sa trec prin " chinurile " shi " tortura" pescuitului :twisted:

edit: pescuitu sportiv ( fly shi spinn in special) ajuta la sanatate, chiar daca ai dureri de spate, musculare.. etc face mai mult bine decat rau ;)

drill cat mai lung :P
amator de spinning
ca sa primesti un sarut de la o miss

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 23 Ian 2007, 19:51

Durerile musculare de dupa o partida zdravana de spin ......neglijabile, a doua zi parca as incepe din nou o partida , chit ca seara cand ma intorc ma simt de parca m-au batut ciobanii.

Problema cea mai mare am avut-o cand am reusit sa '' rup malu '' si aterizand de la vreo 2 m mi-au zburat 2 fildesi din mestecatoare...... Chestia nasoala e ca au costat cat o lanseta buna..... :)

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 23 Ian 2007, 21:06

da ii faina oboseala la spinning shi cand meri pe mai multe zile.
Shi deja la sfirsituil primei zile esti rupt , dar maine din nou pe balta :lol:
shi inco zi shi inco zi!
E minunat shi oboseala devine atat de obisnuita incat te simti(cel putzin eu) ca shi cum spinningul ar fi ocupatzia mea de baza.

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 24 Ian 2007, 05:32

....dar ce se intampla cand veniti acasa dupa o PARTIDA de spinning...rupti de oboseala...si sotiile ....sau prietenele...vor o alta "PARTIDA".....ce se intampla.. :?: .sau in aceea "partida" consta recuperarea de dupa efort :) .....

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 24 Ian 2007, 07:03

remus s scrie:Durerile musculare de dupa o partida zdravana de spin ......neglijabile, a doua zi parca as incepe din nou o partida , chit ca seara cand ma intorc ma simt de parca m-au batut ciobanii.

Problema cea mai mare am avut-o cand am reusit sa '' rup malu '' si aterizand de la vreo 2 m mi-au zburat 2 fildesi din mestecatoare...... Chestia nasoala e ca au costat cat o lanseta buna..... :)

dar cum ai reusit man sa o comiti in halul asta ca sint curios?! :shock: :shock:

Scrie răspuns