SPINNINGUL SI SANATATEA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
S-a schimbat oare legea,poti retine 10 kg. de clean,sau e visul frumos al unui pescar de spinning???landscaper scrie:sa vezi dupa ce stai vreo 9 ore in barca la spin...cum nu mai esti in stare de nimic...numa daca ai in cos vreo 10 kg de clean parca-parca iti mai vine chefu de viatza...
Poate e vorba de C&R???
Jean Scurtu
ma dor toate oasele si am febra si la maini si la picioare,dar..........e o durere placuta,dulce,suportabila
cum ma tratez?
pai la mine treaba sta in felul urmator:
- innainte de partida de pescuit care de regula este la sf saptamanii,nu dorm toata noaptea ,imi fac planuri,mai mesteresc ceva doar,doar o trece timpul mai repede,si cand ma intorc de la pescuit pur si simplu sunt daramat si de oboseala si de somn.
deci,bag repede doua tuici,mananc,fac baie si sooooooomn cat cuprinde.
eeee cand ma trezesc frate parca sunt alt om,parca viata nu mai e asa de urata si parca iti mai vine sa te lupti pt asta.
cum ma tratez?
pai la mine treaba sta in felul urmator:
- innainte de partida de pescuit care de regula este la sf saptamanii,nu dorm toata noaptea ,imi fac planuri,mai mesteresc ceva doar,doar o trece timpul mai repede,si cand ma intorc de la pescuit pur si simplu sunt daramat si de oboseala si de somn.
deci,bag repede doua tuici,mananc,fac baie si sooooooomn cat cuprinde.
eeee cand ma trezesc frate parca sunt alt om,parca viata nu mai e asa de urata si parca iti mai vine sa te lupti pt asta.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
si la mine tot la mansarda e deranjul cel mai mare.
in rest, cel mai rau lucru a fost o raceala, o febra musculara usoara, un hematom mititel..adica nimicuri, desi au fost zile cand am bantuit si 30km pe malul apei.

in rest, cel mai rau lucru a fost o raceala, o febra musculara usoara, un hematom mititel..adica nimicuri, desi au fost zile cand am bantuit si 30km pe malul apei.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
asa ceva. ce, e mult?andrei-ovidiu scrie:leba scrie:si la mine tot la mansarda e deranjul cel mai mare.![]()
nu-mi spune ca ia-i batut pe picioare![]()
pai in 10-12 ore de pescuit... chestia e ca nu mergea cu altceva, nici ATV.urile de la frontiera nu ajung pe-acolo daramite masina...
normal, vorbesc de Prut.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
re
daca nu merg cativa km buni pe malul prutului nu am nici o satisfactie
ce ma enerveaza..e padurea prea deasa in unele zone si boschetii spinosi
ce ma enerveaza..e padurea prea deasa in unele zone si boschetii spinosi
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
- johnnybravo
- Moderator