Da a traznit in el ,cu toate ca era culcat pe pamant ... deci atentie la spinning pe timp ploios .kingofbeasts scrie:sa inteleg ca peruca aia neagra e fibra de carbon inflorita si arsa de traznet?kzoli scrie:Ghicitoare ... ce credeti ca se vede in poza alaturata ?
http://haltarto.hu/peca_script/popup.ph ... al�l�s k�rd�s, mi ez?
....Un bat de pescuit prin care au trecut cateva milioane de volti....
era culcat in iarba pe timp de furtuna si a traznit in el ...
spinning pe ape tulburi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Fario nu ziceam ca ma duc eu la brezoi ! decit acolo mai bine mina din dotare , ca se rupe mult mai greu decit cauciucul . io il invatam de bine pe un biet pescarFario_nebunu scrie:Lupule, take care mare de tot sa nu uiti cauciucul....in soare ca polomerizeaza si te alegi de la fetitele din Brezoi sau de la fetele cu cascaval/branza cu ceva naspa si greu de tratat! Dupa aia stai pe penicilina si urli la luna! Mai bine la pescuit, senzatii la fel de tari desi nu e garantat...grey-wolf scrie: eu as zice ca la femei e cel mai indicat si poti prinde la cascaval![]()
eu zic ca la mariana( mreana) cu cascaval si rima groasa la fund![]()
![]()
si daca mergi pe olt sa nu ajungi pe la brezoi ca acolo stau fetitele![]()
![]()

scuza-ma Kingofbeasts ma revansez

- cristinel33
- utilizator constant
- kingofbeasts
- veteran
- cristinel33
- utilizator constant
Acu 2 zile am fost iesit la o partida scurta pe raul Mures in zona Stanceni. Chiar daca apa era tulbure pentru ca plouase in amonte am reusit totusi sa pacalesc 2 cleni. Amandoi au fost prinsi aproape de mal, la lingurita rotativa argintie ( la voblere nici o miscare )cristinel33 scrie:Spining pe ape tulburi ... la clean nu prea functioneaza cel putin nu si la mine . In ultimile partide am avut doar cateva atacuri anemice , si la cati bani am investit anul acesta pe scule si naluci pentru ca acum sa sterg 'praful' de pe ele.
... concluzie, mananca si cleanul pe apa tulbure, trebuie doar gasit locul in care sta si aleasa naluca potrivita.
- stefanflorin
- veteran