spinning pe ape tulburi

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iun 2010, 13:03

kingofbeasts scrie:
kzoli scrie:Ghicitoare ... ce credeti ca se vede in poza alaturata ?

http://haltarto.hu/peca_script/popup.ph ... al�l�s k�rd�s, mi ez?

....Un bat de pescuit prin care au trecut cateva milioane de volti....

era culcat in iarba pe timp de furtuna si a traznit in el ...
sa inteleg ca peruca aia neagra e fibra de carbon inflorita si arsa de traznet?
Da a traznit in el ,cu toate ca era culcat pe pamant ... deci atentie la spinning pe timp ploios .

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Iun 2010, 20:05

Fario_nebunu scrie:
grey-wolf scrie: eu as zice ca la femei e cel mai indicat si poti prinde la cascaval :lol:
eu zic ca la mariana( mreana) cu cascaval si rima groasa la fund :lol: :lol: :lol:
si daca mergi pe olt sa nu ajungi pe la brezoi ca acolo stau fetitele :twisted: :twisted: :twisted:
Lupule, take care mare de tot sa nu uiti cauciucul....in soare ca polomerizeaza si te alegi de la fetitele din Brezoi sau de la fetele cu cascaval/branza cu ceva naspa si greu de tratat! Dupa aia stai pe penicilina si urli la luna! Mai bine la pescuit, senzatii la fel de tari desi nu e garantat...
Fario nu ziceam ca ma duc eu la brezoi ! decit acolo mai bine mina din dotare , ca se rupe mult mai greu decit cauciucul . io il invatam de bine pe un biet pescar :datz:
scuza-ma Kingofbeasts ma revansez :bere:

cristinel33
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristinel33 » 07 Aug 2010, 09:15

Spining pe ape tulburi ... la clean nu prea functioneaza cel putin nu si la mine . In ultimile partide am avut doar cateva atacuri anemice , si la cati bani am investit anul acesta pe scule si naluci pentru ca acum sa sterg 'praful' de pe ele.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 07 Aug 2010, 09:26

ne luam revansa la toamna cand se vor limpezi apele. pana atunci alte stiluri si alte specii de peste . asta daca nu o luam razna intretimp. :(
cand e criza e criza peste tot inclusiv la pesti :evil: numai cei ce mai merg si pe balti mai au sanse sa scape cu moralul intact.

cristinel33
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristinel33 » 07 Aug 2010, 12:07

mda , asteptam toamna si ploile ei :lol:
dar lasand gluma la o parte putem doar sa speram ca vom avea parte de o toamna fara ploi.

fmarius
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fmarius » 17 Aug 2010, 17:23

cristinel33 scrie:Spining pe ape tulburi ... la clean nu prea functioneaza cel putin nu si la mine . In ultimile partide am avut doar cateva atacuri anemice , si la cati bani am investit anul acesta pe scule si naluci pentru ca acum sa sterg 'praful' de pe ele.
Acu 2 zile am fost iesit la o partida scurta pe raul Mures in zona Stanceni. Chiar daca apa era tulbure pentru ca plouase in amonte am reusit totusi sa pacalesc 2 cleni. Amandoi au fost prinsi aproape de mal, la lingurita rotativa argintie ( la voblere nici o miscare )
... concluzie, mananca si cleanul pe apa tulbure, trebuie doar gasit locul in care sta si aleasa naluca potrivita.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Aug 2010, 21:41

in general pe apa tulbure pestii se trag la apa mica, deci cautati unde trebuie poti avea capturi chiar mai numeroase ca atunci cand e limpede.

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 21 Aug 2010, 19:26

Salut!

Am avut si eu acum 3-4 zile o partida la clean, pe apa tulbure.. insa mai mult din balastiere. Am incercat niste salmo, rotative.. dar singura captura a fost la un Strike Pro, intr-o toaie rar frecventata.. atacuri au fost mai multe insa..

Fir intins si toate cele bune!

Scrie răspuns