spinning pe ape tulburi

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Iun 2010, 09:57

liviu_v scrie:Am citit de mai multe ori pe topicuri ca activitatea rapitorului nu prea este influentata de vizibilitate, rapitorul actionand de multe ori la vibrati. Eu as incerca cu naluci ce produc vibrati puternice!
rotative,r,n,r-uri.stiuk la rotativa nu-i de minune ba din contra.chiar si gume.cam tot ce face scandal

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Iun 2010, 10:08

:lol: in afara de rama la mreana, se poate pescui la avat si la somn pe marginea suvoaielor unde apa e mai linistita ,acolo se aduna si pestisorii si rapitori dupa ei . Avatul se prinde pe langa mal in perioada acestea ...
De cateva ori am prins si marlite ,dar nesemnificativ fata de avat si mustacioas ....cu ce ? Rotative argintii ,voblere de culoare deschisa preferabil cu bile ....linguri albe sau argintii ....

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 21 Iun 2010, 10:17

intrebam pentru ca am 2 zile de concediu joi si vineri si habar nu am unde sa merg avand in vedere ca oltul va fi tulbure . cu avatul nu ma omor asa ca pica de pe lista. la stiuca si somn am incercat ieri pe baraj de mi-au cazut mainile , fara nici un rezultat . am dat cu voblere cu bile , cu rotative mici, mari si foarte mari, cu linguri de toate felurile si la adanc si la apa mica dar tot degeaba.
daca ar fi sa alegeti unde ati merge? pe baraj sau pe cursul raului in conditiile astea?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Iun 2010, 12:39

Cleanul nu pune gura pe naluci in ape ff tulburi, e dovedit stiintific. Nu crted ca pastravul e mai dornic sa le guste pe apa tulbure.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 21 Iun 2010, 19:34

Incercati cu cicade. Salaul sigur pune gura cand apa e tulbure.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 21 Iun 2010, 20:07

kingofbeasts scrie: habar nu am unde sa merg avand in vedere ca oltul va fi tulbure
daca ar fi sa alegeti unde ati merge? pe baraj sau pe cursul raului in conditiile astea?
eu as zice ca la femei e cel mai indicat si poti prinde la cascaval :lol:
eu zic ca la mariana( mreana) cu cascaval si rima groasa la fund :lol: :lol: :lol:
si daca mergi pe olt sa nu ajungi pe la brezoi ca acolo stau fetitele :twisted: :twisted: :twisted:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Iun 2010, 20:30

Prefer o apa taiata-maronie,am prins bine avat in conditziile astea,chiar stiuca.Voblere si gume.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Iun 2010, 23:07

grey-wolf scrie: eu as zice ca la femei e cel mai indicat si poti prinde la cascaval :lol:
eu zic ca la mariana( mreana) cu cascaval si rima groasa la fund :lol: :lol: :lol:
si daca mergi pe olt sa nu ajungi pe la brezoi ca acolo stau fetitele :twisted: :twisted: :twisted:
Lupule, take care mare de tot sa nu uiti cauciucul....in soare ca polomerizeaza si te alegi de la fetitele din Brezoi sau de la fetele cu cascaval/branza cu ceva naspa si greu de tratat! Dupa aia stai pe penicilina si urli la luna! Mai bine la pescuit, senzatii la fel de tari desi nu e garantat...

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 21 Iun 2010, 23:38

liviu_v scrie:Am citit de mai multe ori pe topicuri ca activitatea rapitorului nu prea este influentata de vizibilitate, rapitorul actionand de multe ori la vibrati. Eu as incerca cu naluci ce produc vibrati puternice!
ai citit unde :?:
lasa vibratiile puternice pt altii si treci pe slaidere alb lapte
am constatat ca esti din cpr dar la teorie :roll:

ovidiu
veteran
veteran

Re: spinning pe ape tulburi

Mesaj de ovidiu » 22 Iun 2010, 06:38

leba scrie:ce pesti se pot prinde pe rauri namoloase? si mai ales...la ce naluci?dupa ploile astea :roll: nu prea merge pe rauri si... stagnam! :?
intreb si io pe cei care se pricep mai bine... am vazut ieri prutul si... era tare tulbure, nu se vedea la 5cm in apa :!:
in coditiile astea..ce pescuiala mai poti face? poate ceva naluci de suprafata? :? :roll: totodata... in ce masura mai au activitate "raptorii"?
please reply! :wink:
Am iesit in week-end pe Dunare..era tulbure, dar nu foarte... adica am pescuit si pe apa cafea si am prins..totusi sambata la o cota enorma mi-a fost imposibil sa dau de urma vreunui salau. Am avut un singur atac la somn o moaca lesinata si m-am reorientat spre avati care rapeau in varful pomilor care candva erau pe mal, am prins 3 avati plus inca 2 scapati pe un vobler deschis la culoare de la Cormoran...

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11506

Dupa mine, problema e aceiasi, trebuie sa-l gasim pe rapitor "acasa" si cu ceva (insistenta, vibratie,) il vom convinge...
:roll:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns