ppscslv123 scrie:Bine de stiut ca se poate practica spinning-ul si sub zero grade (de dimineata incepusem sa ma intreb daca e imposibil). Merci mut pt informatii!
Salut , normal ca se poate practica spinn si sub zero grade dar.... nu mai e acelasi lucru ,stii vorba aia cu iarna nu-i ca vara , da cu textil e cam imposibil la un moment dat ai sa vezi ca nu-ti mai incape firul pe tambur , se umfla , trebuie sa cureti mereu inelele ..... deci treci pe mono . Acum , cu avatul iarna , nu stiu ce sa zic eu ultimii avati i-am prins pe 6 decembrie dar a fost o iarna extrem de blanda , alta treaba , zici ca ai vazut avati mari sarind acum , esti sigur ca erau avati , ca la vremea asta nu prea mai umbla dupa obleti in pelicula , poate doar la amiaza sa fie un soare bland si fara vant , dar nimic nu e imposibil in pescuit , daca zici ca stai aproape de Dunare si poti sa mergi zilnic e foarte bine , asta e un mare plus cu cat mai multe iesiri cu atat ai sa observi mai multe despre pesti , eu vad Dunarea pe geam dar....cred ca am imbatranit , nu-mi mai place de nici o culoare sa merg acum la pescuit , prea complicat , prea mult echipament si chiar si asa la un moment dat tot simti ca te patrunde , nici miscarea nu mai e aceeasi ca vara , vorbesc de avat , pentru salau e altceva , apa rece e cam ce trebuie , dar iar nu-mi mai place , mai ales de pe mal sa batai intr-una o guma pe fundul apei , in fine , tu da-i bataie , succesuri !!!!!