somnul pe olt rugaminte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
somnul pe olt rugaminte
as dori daca se poate de la cei mai experimentati sa imi spuna cu ce pot pacali somnul pe Olt primavara Frunzaru ,Draganesti....gen voblere ms
-
- veteran
Re: somnul pe olt rugaminte
nu mai ......exista o zona pe cursul vechi al oltului unde se repet primavara de nu se poate am incercat la plastice dar nu prea vrea......iar referitor la sac mai sunt perioade cand ai nevoie ......ms mult adiwolf
-
- veteran
-
- veteran
schimb de lansete
as dori sa fac un schimb .....am o shimano clarus de 2 50 a fost de 2 59 acum e mai tare putin ,dar foarte buna si as vrea sa fac schimb cu cineva cu un kistler 2 13 . .parca 8 -21gdintr-o buc pt barca ce urmeaza
pt mal am o daiwa 2.70 rog sugesti de la cei mai experimentati ... lansete cocosate la toti 

nu neaparat intotdeauna se prinde somn la naluci mari,eu am luat somn de 8 kg la shad de 5 cm,cand dadeam dupa avat,am avut rezultate bune si la rattlin rapala,conteaza sa insisti mult si sa-l cauti in locuri linistite,retrase,trebuie sa-ti folosesti putin sonarul biologic(sa citesti un pic apa)si sa gasesti astfel locurile preferate de mustaciosii aia mari
-
- senior
Re: somnul pe olt rugaminte
mircioneolt scrie:as dori daca se poate de la cei mai experimentati sa imi spuna cu ce pot pacali somnul pe Olt primavara Frunzaru ,Draganesti....gen voblere ms
voblerele sunt baza, pe deversoare vb, de la 6 m in colo plastice...
am prins somni mari la voblere mici si invers. dar lestate sau rattlinguri.
localizarea e totul.
2009 a cam fost anul somnului pe olt