pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
florinfish
- utilizator constant

salut.......ieri am fost peste noapte cu un batranel la somn pe raul tarnava mare si nam prins nimic peste noapte iar dimineatza imi spune batranul *ia mah copile si tu un bat si da cu artificiale vezi nu iei ceva* -iau un bat aiurea ...un telescopic de vreo 3m si leg un vobler sa cv de genu(chiar nu stiu ce era

......eu pescuiesc mai mult la stationar)si tot lansez aiurea si mulinez si misc din varf la bat pana ce am avut un atac si am intapat si dupa 4-5sec a scapat.........am simtit ca pleca greu de la apa adanca(apa are vreo 3-4m...este un loc in care se scoate nisip...cine cunoaste locul din amonte de satul darlos) si era mare pestele

......am ajuns aks si miam pus rubeziana la naftalina

........spunetimi va rog ce fel de artificiale sa folosesc la somn

........si inca ceva- ce bat recomandati pentru pescuitul somnului la artificiale.....mulineta o am si este un ikon caster-pro(am citit despre ea ca este ptr spiningul la somn stiuca salau etc.......inca ceva -ce fire sa folosesc avand in vedere ca in locul in care pescuies eu sunt specimene de peste 30kg si is foarte salbatici

-
rine
- veteran

eu am prins bine seara pe dunare la plastice de 12 cm.cu jig de 21 de gr.amu conteaza si cat de tare e curentul.rectific:de minim 12 cm.
-
rine
- veteran

A si ca lanseta eu am una de 2.7 m di carbon cu varful di fibra de sticla plina cu putere de 80-150 de grame.ceva gen ugly stik de la sackespeare
-
anem
- veteran

salut ...
nu am auzit sa existe lanseta de spinning cu tragaci ... toate betele cu tragaci sunt concepute pentru casting si sunt facute in felul asta pentru a avea o mai buna fixare a lansetei in mana ...
nici nu vreau sa ma gandesc cat de incomod trebuie sa fie tragaciul ala in mana can montezi o mulineta de spinning ... chiar o sa incerc cand ajung acasa ca m-ai facut curios care e pozitia mainii ...
deci, parerea mea este ca nu are rost sa cauti o lanseta cu tragaci pentru spinning ...
numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
florinfish
- utilizator constant

da

.....aha deci cele cu tragaci is ptr casting....nam stiu

sant incepator si doar de duminica dimineatza mam indragostit de spiningul asta

-
CataZander
- utilizator constant

Am si eu un balzer powerstick de 3 m si 45-135 tot cu vf de fibra de sticla si sincer nu prea il vad de somn pt ca e cam moale dar...batul meu e un model de acum5-6 ani asta se poate sa fie altceva