somnul la artificiale

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

florinfish
utilizator constant
utilizator constant

somnul la artificiale

Mesaj de florinfish » 11 Oct 2009, 19:02

salut.......ieri am fost peste noapte cu un batranel la somn pe raul tarnava mare si nam prins nimic peste noapte iar dimineatza imi spune batranul *ia mah copile si tu un bat si da cu artificiale vezi nu iei ceva* -iau un bat aiurea ...un telescopic de vreo 3m si leg un vobler sa cv de genu(chiar nu stiu ce era :D ......eu pescuiesc mai mult la stationar)si tot lansez aiurea si mulinez si misc din varf la bat pana ce am avut un atac si am intapat si dupa 4-5sec a scapat.........am simtit ca pleca greu de la apa adanca(apa are vreo 3-4m...este un loc in care se scoate nisip...cine cunoaste locul din amonte de satul darlos) si era mare pestele :wink: ......am ajuns aks si miam pus rubeziana la naftalina :lol: ........spunetimi va rog ce fel de artificiale sa folosesc la somn :) ........si inca ceva- ce bat recomandati pentru pescuitul somnului la artificiale.....mulineta o am si este un ikon caster-pro(am citit despre ea ca este ptr spiningul la somn stiuca salau etc.......inca ceva -ce fire sa folosesc avand in vedere ca in locul in care pescuies eu sunt specimene de peste 30kg si is foarte salbatici :twisted:

florinfish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florinfish » 11 Oct 2009, 19:10

cum este cel din mijloc :wink: (cu ceva asemanator am pescuit eu)
http://ghidpescuit.ro/wp-content/upload ... 50x150.jpg

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Oct 2009, 19:31

eu am prins bine seara pe dunare la plastice de 12 cm.cu jig de 21 de gr.amu conteaza si cat de tare e curentul.rectific:de minim 12 cm.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Oct 2009, 19:33

A si ca lanseta eu am una de 2.7 m di carbon cu varful di fibra de sticla plina cu putere de 80-150 de grame.ceva gen ugly stik de la sackespeare

florinfish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florinfish » 11 Oct 2009, 20:26

ceva lansete cu tragaci ptr spining la somn cunoasteti?dar sa nu fie mai mica de 2.40m :D :D :D :D

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Oct 2009, 09:39

salut ...

nu am auzit sa existe lanseta de spinning cu tragaci ... toate betele cu tragaci sunt concepute pentru casting si sunt facute in felul asta pentru a avea o mai buna fixare a lansetei in mana ...

nici nu vreau sa ma gandesc cat de incomod trebuie sa fie tragaciul ala in mana can montezi o mulineta de spinning ... chiar o sa incerc cand ajung acasa ca m-ai facut curios care e pozitia mainii ...

deci, parerea mea este ca nu are rost sa cauti o lanseta cu tragaci pentru spinning ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 12 Oct 2009, 10:29

Florinfish, te regeri probabil la lansetele spincast? Adica asa ceva https://ssl103.webhosting.optonline.net ... -swscc.jpg
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

florinfish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florinfish » 12 Oct 2009, 15:03

PescarNebun scrie:Florinfish, te regeri probabil la lansetele spincast? Adica asa ceva https://ssl103.webhosting.optonline.net ... -swscc.jpg
da :wink: .....aha deci cele cu tragaci is ptr casting....nam stiu :| sant incepator si doar de duminica dimineatza mam indragostit de spiningul asta 8)

florinfish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florinfish » 12 Oct 2009, 15:08

azi am fost la magazin si am gasit batul acesta http://www.angelcenter-lurup.de/ruten/b ... in-125.htm mie mi sa parut oke ptr somn chiar daca este mai greu,pretul era in jur de 98lei:)......ce parere aveti?

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

:)

Mesaj de CataZander » 12 Oct 2009, 17:27

Am si eu un balzer powerstick de 3 m si 45-135 tot cu vf de fibra de sticla si sincer nu prea il vad de somn pt ca e cam moale dar...batul meu e un model de acum5-6 ani asta se poate sa fie altceva :?

Scrie răspuns