Somnul la artificiale

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 02 Mar 2011, 15:06

kzoli scrie:
bogdan_mihu scrie:nu cred ca conteaza asa mult culoarea ca la avat,salau sau stiuca dar sunt cateva culori care au dat rezultate mai bune;sfc si ft au mers foarte bine pe ape tulburi

Anul trecut am avut ocazia sa "experimentez" intr-o crescatorie de somn printre reproducatori,.... 11 capturi am avut la culori stridente si doar 3 la culori obisnuite....
Fiecare prinde cu ce insista mai mult.... 2 persoane am prins cam 50 bucati intre 10-30 kg peste 80% la SFC si GFR ...
zimi mie pe mp undeeeeeeee :D :D :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 02 Mar 2011, 15:09

somnul in genere merge mai bine pe ape tulburi ... e mai in largul lui ca sa zic asa ...

si cel mai bine merge pe ape tulburi la chestii cu bile ...

ce am vazut eu prins la voblere, nici o diferenta intre culori stridente sau naturale ...

faptul ca ca majoritatea folosesc, nu ma convinge, kzoli, in schimb mi se pare relevanta experienta cu crescatoria .. aia e o chestie interesanta ...

sper ca in primavara asta sa "aprofundez" si mai bine problema ... pt ca so far eu sunt destul de convins ca la somn nu conteaza culoarea ...

cel putin noaptea, chiar ca nu conteaza .... am avut prezentari la stridente si la naturale in mod sensibil egal ....

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 02 Mar 2011, 16:01

de unde mai boss cum o sa vina primavara gata ne baga in pronhibitie :cry:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Mar 2011, 16:43

mircioneolt scrie:de unde mai boss cum o sa vina primavara gata ne baga in pronhibitie :cry:
In alte locuri prohibitia e pe specii, iar in Ungaria se poate pescui si la somn in prohibitie, chiar "pe cuib" ...nu este etic, dar reglementat este doar dimensiunea minima...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 02 Mar 2011, 19:05

mircica, anul asta intentionez sa ma doara in *** de prohibitie la oltean ....

orice prost cu pamant intre degetele de la picioare din localitatile pe care bine le stii face ce vrea pe acolo si jupoaie somnu in prohibitie ... anul asta am decis ca nu ma intereseaza sa fiu in legalitate ...

cel putin la faza cu pescuitul ... de retinut, asta ramane de vazut ... de dat, fara nici o indoiala ...

sorin_sorin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin_sorin » 02 Mar 2011, 19:06

toni f scrie:mircica, anul asta intentionez sa ma doara in *** de prohibitie la oltean ....

orice prost cu pamant intre degetele de la picioare din localitatile pe care bine le stii face ce vrea pe acolo si jupoaie somnu in prohibitie ... anul asta am decis ca nu ma intereseaza sa fiu in legalitate ...

cel putin la faza cu pescuitul ... de retinut, asta ramane de vazut ... de dat, fara nici o indoiala ...
:lol: :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 02 Mar 2011, 19:11

sorine :P :P :P

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 02 Mar 2011, 19:33

toni f scrie:mircica, anul asta intentionez sa ma doara in *** de prohibitie la oltean ....

ma bag si io mare sef :twisted:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 02 Mar 2011, 20:21

hop si eu ca unde-i unu nu-i putere :lol:
Urasc atarnatorii!

mihai izbiceni
veteran
veteran

Mesaj de mihai izbiceni » 02 Mar 2011, 20:25

Toni si Mircea va astept ca si pe mine ma doare mai tare decat pe voi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns