somnul in lacurile de acumulare
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: somnul in lacurile de acumulare
Sansele de pe dale sunt destul de mici. Eu pescuiesc mai mult pe Olt si dau si la stationar si la spinning. La spinning e destul de greu sa iei ceva de pe dale, numai un noroc sa fie vreun somn in zona. Cel mai bine e de pe barca pt ca ai acces pe o zona mult mai mare. La stationar se prinde intradevar de pe mal dar somnii sunt atrasi de coropisnite, lipitori, pestisori sau buchet de rame. La artificial trebuie sa-l cauti mai mult si daca nu ai acces la zone si locuri mai mari nu prea ai sanse mai ales ca lacul de acumulare e destul de mare. La artificial am luat somn la rapala countdown sinking dar nu in lacul de acumulare ci dupa el, in partea cealalta.
eu nu ma consider expert, dar pot spune ca am avut cateva capturi frumoase pescuind de pe mal, la pestisor, in lacul de la isalnita. insa exemplarele mai mari numai noaptea si numai la carasel viu
sorry, dar citind asta:mcorvin scrie:eu nu ma consider expert, dar pot spune ca am avut cateva capturi frumoase pescuind de pe mal, la pestisor, in lacul de la isalnita. insa exemplarele mai mari numai noaptea si numai la carasel viu
http://pescarulamator.blog.com/2012/06/26/salutare/
ceva ma face sa am urme de indoiala la adresa uneia dintre afirmatii ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
e blogul unui prieten, nu e blogul meu 
am intelesmcorvin scrie:e blogul unui prieten, nu e blogul meu
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
nu doar il ajut cu promovarea