somnul fara somn :)

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Feb 2007, 09:48

MihaiV scrie:
dan popa scrie: Eu am spus ca somnul care se prinde prin zona noastra trage indeosebi la rama sau coropisnita sau lipitoare , mai rar gusta si cate un twister sau lingurita!!!!
Iar chestia cu priceperea .....chiar toti pescarii care-i cunosc si dau la artificiale nu stiu sa prinda peste??????? :roll: :roll: :roll:
Mi se pare f logic, ca daca somnul de acolo nu se mai prinde decat la rama, coropisnita sau lipitoare, desi pescarii sunt priceputi, inseamna ca somnul acela nu mai vrea sa manance peste, deci nu mai e rapitor. Sau poate e rapitor dar pescarii nu stiu sa-l prinda? :lol:
Bai, Mihai de ce nu intzelegi tu ca somnul, in acea parte a tzarii, a ajuns la un nivel spiritual atat de ridicat incat nu se mai preteaza la obiceiurile barbare ale confratzilor sai. Nu poti sa acuzi atatzia pescari nevinovatzi de nepricepere!
:wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Feb 2007, 10:03

Adelin scrie:
Bai, Mihai de ce nu intzelegi tu ca somnul, in acea parte a tzarii, a ajuns la un nivel spiritual atat de ridicat incat nu se mai preteaza la obiceiurile barbare ale confratzilor sai. Nu poti sa acuzi atatzia pescari nevinovatzi de nepricepere!

Deci, io zic ca deci somnii aia yoghini tre sa puna botu numa la orez, soia si bambus, deci fara carnitza

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Feb 2007, 10:15

ok, gata, io o las asa!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 13 Feb 2007, 10:17

trebuie sa fie cineva "TOMA NECREDINCIOSUL" hahahahahahaha
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 13 Feb 2007, 10:39

Tavi scrie:
Adelin scrie:

Deci, io zic ca deci somnii aia yoghini tre sa puna botu numa la orez, soia si bambus, deci fara carnitza
Poate au ajuns la concluzia ( n.b. - somnii ! ) ca lucrurile in viata sunt atat de desarte si efemere ca nu merita sa omori pesti... asa ca avand in vedere inutilitatea lor sa incerce sa se integreze in absolut sinucigandu-se in ancore goale si fara imitatii de pesti.

Joke , just kidding !

:D
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 13 Feb 2007, 11:01

numai chinezii fac asta

Poate au ajuns la concluzia ( n.b. - somnii ! ) ca lucrurile in viata sunt atat de desarte si efemere ca nu merita sa omori pesti... asa ca avand in vedere inutilitatea lor sa incerce sa se integreze in absolut sinucigandu-se in ancore goale si fara imitatii de pesti.

Joke , just kidding !

:D[/quote]

Scrie răspuns