Bai, Mihai de ce nu intzelegi tu ca somnul, in acea parte a tzarii, a ajuns la un nivel spiritual atat de ridicat incat nu se mai preteaza la obiceiurile barbare ale confratzilor sai. Nu poti sa acuzi atatzia pescari nevinovatzi de nepricepere!MihaiV scrie:Mi se pare f logic, ca daca somnul de acolo nu se mai prinde decat la rama, coropisnita sau lipitoare, desi pescarii sunt priceputi, inseamna ca somnul acela nu mai vrea sa manance peste, deci nu mai e rapitor. Sau poate e rapitor dar pescarii nu stiu sa-l prinda?dan popa scrie: Eu am spus ca somnul care se prinde prin zona noastra trage indeosebi la rama sau coropisnita sau lipitoare , mai rar gusta si cate un twister sau lingurita!!!!
Iar chestia cu priceperea .....chiar toti pescarii care-i cunosc si dau la artificiale nu stiu sa prinda peste???????![]()
![]()
somnul fara somn :)
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Adelin scrie:
Bai, Mihai de ce nu intzelegi tu ca somnul, in acea parte a tzarii, a ajuns la un nivel spiritual atat de ridicat incat nu se mai preteaza la obiceiurile barbare ale confratzilor sai. Nu poti sa acuzi atatzia pescari nevinovatzi de nepricepere!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Deci, io zic ca deci somnii aia yoghini tre sa puna botu numa la orez, soia si bambus, deci fara carnitza
- Mugurstefan
- veteran

Poate au ajuns la concluzia ( n.b. - somnii ! ) ca lucrurile in viata sunt atat de desarte si efemere ca nu merita sa omori pesti... asa ca avand in vedere inutilitatea lor sa incerce sa se integreze in absolut sinucigandu-se in ancore goale si fara imitatii de pesti.Tavi scrie:Adelin scrie:
Bai, Mihai de ce nu intzelegi tu ca somnul, in acea parte a tzarii, a ajuns la un nivel spiritual atat de ridicat incat nu se mai preteaza la obiceiurile barbare ale confratzilor sai. Nu poti sa acuzi atatzia pescari nevinovatzi de nepricepere!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Deci, io zic ca deci somnii aia yoghini tre sa puna botu numa la orez, soia si bambus, deci fara carnitza
Joke , just kidding !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
-
CC59
- utilizator constant

numai chinezii fac asta
Poate au ajuns la concluzia ( n.b. - somnii ! ) ca lucrurile in viata sunt atat de desarte si efemere ca nu merita sa omori pesti... asa ca avand in vedere inutilitatea lor sa incerce sa se integreze in absolut sinucigandu-se in ancore goale si fara imitatii de pesti.
Joke , just kidding !
[/quote]
Poate au ajuns la concluzia ( n.b. - somnii ! ) ca lucrurile in viata sunt atat de desarte si efemere ca nu merita sa omori pesti... asa ca avand in vedere inutilitatea lor sa incerce sa se integreze in absolut sinucigandu-se in ancore goale si fara imitatii de pesti.
Joke , just kidding !