somnul fara somn :)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vijelie
- veteran
se poate si alt scenariu fratilor....de exemplu sa ne gandim la locul de hibernare in care apare un "intrus" ...el tre clar agresat si eliminat de pe "proprietate"
nu trebuie neaparat sa manance de foame cat de nerv ca se simte invadat
repet....nu aveau nimik in burta
probabil asteptau invadatorul

repet....nu aveau nimik in burta

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
am vazut cazuri in c are somnul ataca tot ce misca!
e adevarat ca locatia e alta si somnii...mult mai mari.
dar raul respectiv fiind o ciudatenie prin definitie, probabil ca astia erau "monstrii" de acolo!
who knows?
vij, fii sincer! AU FOST TOTI DE GURA?
EU STIU RASPUNSUL, DAR ASTEPT CA PE 2007 SA FII SINCER!
dar raul respectiv fiind o ciudatenie prin definitie, probabil ca astia erau "monstrii" de acolo!
who knows?
vij, fii sincer! AU FOST TOTI DE GURA?

- vijelie
- veteran
terrybill scrie:am vazut cazuri in c are somnul ataca tot ce misca!
who knows?
vij, fii sincer! AU FOST TOTI DE GURA?![]()
ca idee...tradu ce vrei sa spui si poate primesti un raspuns

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Hmm,sincer si mi-e mi-a trecut prin cap ca nu sunt chiar "ortodox" prinsi,dar pe de alta parte imi vine greu sa cred ca Vijelie s-ar preta la astfel de tehnici,asa ca nu ii ramane decat sa fiu invidios pe el ca a reusit sa prinda somn iarna la naluci.Sincere felicitari.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
MihaiV scrie:Adica matale sustii ca la voi somnul nu mai e rapitor si a renuntat sa se mai hraneasca cu peste? N-o fi mai degraba chestie de pricepere?dan popa scrie:Interesante capturi!!
Pacat ca prin zona noastra (Vrancea) pe Siret nu prea se ia somn la artificiale.....
Am incercat , dar nimic , rar mai prinde cineva cate un somotei la twister.
Tot ce se prinde , trage la buchet de rame sau coropisnita....
Eu am spus ca somnul care se prinde prin zona noastra trage indeosebi la rama sau coropisnita sau lipitoare , mai rar gusta si cate un twister sau lingurita!!!!
Iar chestia cu priceperea .....chiar toti pescarii care-i cunosc si dau la artificiale nu stiu sa prinda peste???????

Mi se pare f logic, ca daca somnul de acolo nu se mai prinde decat la rama, coropisnita sau lipitoare, desi pescarii sunt priceputi, inseamna ca somnul acela nu mai vrea sa manance peste, deci nu mai e rapitor. Sau poate e rapitor dar pescarii nu stiu sa-l prinda? :lol:dan popa scrie: Eu am spus ca somnul care se prinde prin zona noastra trage indeosebi la rama sau coropisnita sau lipitoare , mai rar gusta si cate un twister sau lingurita!!!!
Iar chestia cu priceperea .....chiar toti pescarii care-i cunosc si dau la artificiale nu stiu sa prinda peste??????? :roll: :roll: :roll: