mihai,nu te mai orienta asa mult dupa luna,solunar,seara,dimineata,etc.,sunt bune si astea intr-o oarecare masura,dar,du-te la pescuit si pescuieste numai asa vei trage concluzii,vei vedea ca,ce e azi valabil maine nu mai e,cauta stiuca oricand,vei avea mari surprize,chiar asta e frumusetzea,daca iti faci tipare,despre cele de care am vorbit,vei rata multe partide bune.stroemihai scrie:Merci Cipic! Sper sa am parte de luna plina atunci cand voi ajunge acolo asa cum doresc la toti impatimitii de stiuca! Si daca tot vorbim de stiuca....cand ataca cel mai bine, dimineata, seara?....etc
Solunar
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Asa e, inca mai am multe de invatat in legatura cu pescuitul stiucii...o sa incerc sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta la pescuit, departe de grijile cotidiene....oricum, dupa parerea mea, din momentul lanseului trebuie sa te astepti in orice clipa sa iti atace naluca....tocmai de aceea trebuie sa o joci cum crezi tu ca e mai bine....
De ceva vreme un prieten ma tot bate la cap ca a vazut el ceas cu solunar . In functie de data/ora si presiunea atmosferica iti afiseaza "pestisori" pe ecran. Legenda spune ca daca iti apar 4 ai lovit jackpot-ul , il spargi la bot pe peste
Poate doar daca ies pestii din balta sa te intrebe cat e ceasul
Si e scump al dracu, vre-o 3 milioane 

Primavara sunt c-am rare sansele dimineata devreme,c-am dupa ora 11-12 sa atace,bine primavara nici eu nu prea ma duc la stiuca,dar vara din luna iulie pana la sfarsitul lui octombrie e spectacol dimineata la prima ora c-am 15-20 de min dupa ce se lumineaza afara iar spectacolul dureaza c-am 1 ora maxim doua depinde si de nori,daca e senin si incepe sa fie cald se termina repede atacurile,dar daca soarele e ascuns in nori sau mai ales daca ploua marunt e posibil sa ti se intipareasca in memorie ziua respectiva,daca nu e asa sa ma contrazica cineva!
Seara cel mai bine din cate am vazut eu,vara mai ales dupa o zii caniculara c-am ies la atac stiucile mari,de multe ori mi s-a intamplat sa nu am nici un atac intr-o dupa-amiaza promitatoare si aproape pe intuneric sa am un drill de zile mari!
Si am m-ai observat inca o perioada a zilei care a dat rezultate,dar bine pt cei care pot sa stea pe balta intre orele 12-16 la peste 40 de grade celsius adica pe o canicula infernala!O singura data am stat si am avut 5 atacuri dintre care 3 de stiuci adevarate iar 2 de marlite,doar unu am finalizat cu una peste kg celelalte mi-au scapat in mal fiind fff mult bradis la mal,probabil stiucile mari sunt foarte agresive din cauza caldurii si ataca aproape orice misca mai ales o oscilanta jucata insistent intr-un loc promitator!

Seara cel mai bine din cate am vazut eu,vara mai ales dupa o zii caniculara c-am ies la atac stiucile mari,de multe ori mi s-a intamplat sa nu am nici un atac intr-o dupa-amiaza promitatoare si aproape pe intuneric sa am un drill de zile mari!
Si am m-ai observat inca o perioada a zilei care a dat rezultate,dar bine pt cei care pot sa stea pe balta intre orele 12-16 la peste 40 de grade celsius adica pe o canicula infernala!O singura data am stat si am avut 5 atacuri dintre care 3 de stiuci adevarate iar 2 de marlite,doar unu am finalizat cu una peste kg celelalte mi-au scapat in mal fiind fff mult bradis la mal,probabil stiucile mari sunt foarte agresive din cauza caldurii si ataca aproape orice misca mai ales o oscilanta jucata insistent intr-un loc promitator!
[quote="AxA"]De ceva vreme un prieten ma tot bate la cap ca a vazut el ceas cu solunar . In functie de data/ora si presiunea atmosferica iti afiseaza "pestisori" pe ecran. Legenda spune ca daca iti apar 4 ai lovit jackpot-ul , il spargi la bot pe peste
Poate doar daca ies pestii din balta sa te intrebe cat e ceasul
Si e scump al dracu, vre-o 3 milioane
Care imi da si mie un pont cu solunarul asta ca maine ma duc putin la stiuca si vreau sa vad daca am sanse de castig...la LOTO

Care imi da si mie un pont cu solunarul asta ca maine ma duc putin la stiuca si vreau sa vad daca am sanse de castig...la LOTO