Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Crezi tu ca e imposibil sa iasa prost !stroemihai scrie:Merci mult de parerile voastre! Pina la urma m-am convins....timpul spune totul....mergi la pescuit cand ai timp(in caz ca ai servici)....daca mai esti si pregatit cu ce trebuie si stii si unde stau pestii atunci imposibil sa iasa prost! Ma duc la pescuit! URA!
din ce am observat eu stiuca dimineata merge prost, cel putin in lunile de toamna-iarna. Sporeau numarul sticilor care atacau, fie linguri fie pestisorul, dupa masa ( incepand cu orele 13-14 ) iar spre seara ( 16-17- fiind iarna se intuneca devreme ) numarul sticilor care atacau atingea apogeul.stroemihai scrie:Merci Cipic! Sper sa am parte de luna plina atunci cand voi ajunge acolo asa cum doresc la toti impatimitii de stiuca! Si daca tot vorbim de stiuca....cand ataca cel mai bine, dimineata, seara?....etc
In 2004 asa era balta de la Eteni, dar din cauze obiective a scazut dramatic populatia de peste, eu pescuiesc intre 2 si 5 plase anual de pe balta. Cu toate acestea in zonele cu multa vegetatie mai poti scoate in zile bune 3-4 bucati. Sunt o gramada de marlite care cu siguranta nu vor apuca maturitatea si mai sunt 2 bucati imense (pe care le-am vazut eu) dar nu au parut interesate de nici un fel de naluci.Jihad scrie:Sir Caca scrie: Am urmarit Solunarul in 2004, cand am fost cam 5 zile pe saptamana la pescuit, chiar daca 2-3 ore dupamasa (este o balta cu stuk la 1km de locul meu de munca...
Domnule Sir Caca daca nu sunt prea indiscret imi puteti spune si mie unde se afla mai exact acea balta de stiukuluitze.Sunt si eu satmarean si tare as vrea sa ma duc sa vad...Ms Anticipat