...si daca totusi nu vrea
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
...si daca totusi nu vrea
salve baieti.haideti discutam un pic totusi despre armele voastre secrete........si cand totusi nu vrea, voi in ce aveti incredere,cu ce insistati si daca tot nu merge spuneti ca n-a vrut si gata.eu sunt adeptul plasticelor si cand nimic si nimic insist la niste grubb-uri de 4 cm,culoarea maronie spre neagra dar transparenta.indiferent ca e vb de table,wobler-e,spinner-bait sau orice altceva.va multumesc anticipat
Stefane,s-o luam mai pe indelete,pe specii:la avat,daca nu vrea cu nici un chip,dau cu muste mari+streamere la buldo,la biban dau cu un grub de 4 cm transparent,la salau grub cu 2 cozi,verde sau galben,stiuca-spinner-bait cu shad jos-de preferat de la storm. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- senior
week-end-ul asta naluca salvatoare ma tradat.probabil din cauza fluctuatiilor atmosferice.dar am incercat siretul regiunea cozmesti(galati) si nalucile salvatoare c au prins au fost niste xd-uri si aglia00.au prins niste avatei la 2-300g.surpriza a aparut cand un prieten c a bombardat siretul toata ziua cu niste grubb-uri albe a inceput sa toarne avatei.multi si,si mai multe ratari.se pare ca perseverenta in spinning este rasplatita.adios
-
- veteran
salut.in majoritatea cazurilor cand nu vrea ,de fapt pestele nu e in zona.
vara asta in caz ca voi avea rezultate slabe voi folosi leader de fluorocarbon,naluci neconventionale productie proprie. din pacate armele secrete din categoria cauciuc sunt f rare.am o colectie restransa la care apelez in cazuri fortuite.debutul meu in acest sezon e bun,fata de toti colegii cu care am discutat.de fapt e rezultatul unui lung sir de experiente si a unei pasiuni care depaseste normalitatea.
pentru prima data la debut de sezon ,nu am prins nici un biban iar salau numai masculi.
o alta strategie care o adopt,nu ma duc la peste,ma duc la salau.dispare astfel tentatia de a aborda alt tip de pescuit.la iesirea urmatoare voi lua si bolognesa de crap,pentru ca a iesit de pe gaura desi apa e f rece.
vara asta in caz ca voi avea rezultate slabe voi folosi leader de fluorocarbon,naluci neconventionale productie proprie. din pacate armele secrete din categoria cauciuc sunt f rare.am o colectie restransa la care apelez in cazuri fortuite.debutul meu in acest sezon e bun,fata de toti colegii cu care am discutat.de fapt e rezultatul unui lung sir de experiente si a unei pasiuni care depaseste normalitatea.
pentru prima data la debut de sezon ,nu am prins nici un biban iar salau numai masculi.
o alta strategie care o adopt,nu ma duc la peste,ma duc la salau.dispare astfel tentatia de a aborda alt tip de pescuit.la iesirea urmatoare voi lua si bolognesa de crap,pentru ca a iesit de pe gaura desi apa e f rece.
walleye
-
- veteran
ciudat, aici prin zona mea, in centrul ardealului am prins in proportie de peste 90% masculi (asta in jur la 10 pescari), toti, sau aproape toti erau fara lapti, iar un amic, a vazut cuib in apa, aproape de mal. Femelele prinse, foarte putine erau cu icre. Asta s-a intamplat doar in momentul dezghetului lacurilor timp de o saptamana. In rest masculi...