...si daca totusi nu vrea

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

stoica stefan
senior
senior

...si daca totusi nu vrea

Mesaj de stoica stefan » 08 Apr 2005, 09:40

salve baieti.haideti discutam un pic totusi despre armele voastre secrete........si cand totusi nu vrea, voi in ce aveti incredere,cu ce insistati si daca tot nu merge spuneti ca n-a vrut si gata.eu sunt adeptul plasticelor si cand nimic si nimic insist la niste grubb-uri de 4 cm,culoarea maronie spre neagra dar transparenta.indiferent ca e vb de table,wobler-e,spinner-bait sau orice altceva.va multumesc anticipat

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Apr 2005, 10:37

la ce peshte pe ce ape in ce perioada ? :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 08 Apr 2005, 12:37

Salut Stefan...
Cred ca daca totusi nu vrea si nu vrea si nu vrea deloc, mai astept :)
Trebuie sa treaca perioada in care nu vrea... si, oricum, si pestele trebuie sa-si faca damblaua lui :)

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 08 Apr 2005, 20:38

Stefane,s-o luam mai pe indelete,pe specii:la avat,daca nu vrea cu nici un chip,dau cu muste mari+streamere la buldo,la biban dau cu un grub de 4 cm transparent,la salau grub cu 2 cozi,verde sau galben,stiuca-spinner-bait cu shad jos-de preferat de la storm. :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 11 Apr 2005, 09:53

week-end-ul asta naluca salvatoare ma tradat.probabil din cauza fluctuatiilor atmosferice.dar am incercat siretul regiunea cozmesti(galati) si nalucile salvatoare c au prins au fost niste xd-uri si aglia00.au prins niste avatei la 2-300g.surpriza a aparut cand un prieten c a bombardat siretul toata ziua cu niste grubb-uri albe a inceput sa toarne avatei.multi si,si mai multe ratari.se pare ca perseverenta in spinning este rasplatita.adios

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 12 Apr 2005, 18:07

salut.in majoritatea cazurilor cand nu vrea ,de fapt pestele nu e in zona.
vara asta in caz ca voi avea rezultate slabe voi folosi leader de fluorocarbon,naluci neconventionale productie proprie. din pacate armele secrete din categoria cauciuc sunt f rare.am o colectie restransa la care apelez in cazuri fortuite.debutul meu in acest sezon e bun,fata de toti colegii cu care am discutat.de fapt e rezultatul unui lung sir de experiente si a unei pasiuni care depaseste normalitatea.
pentru prima data la debut de sezon ,nu am prins nici un biban iar salau numai masculi.
o alta strategie care o adopt,nu ma duc la peste,ma duc la salau.dispare astfel tentatia de a aborda alt tip de pescuit.la iesirea urmatoare voi lua si bolognesa de crap,pentru ca a iesit de pe gaura desi apa e f rece.
walleye

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 13 Apr 2005, 09:03

era normal in perioada asta sa prinzi numa masculi.
salau este in bataie si femelele nu pun gura absolut deloc.
cat despre restul,
fir intins!

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 14 Apr 2005, 09:37

salut.raspuns incorect.femelele inca nu au venit,in zona.anul trecut luam amandoi partenerii.femelele nu pun gura absolut deloc e varianta de laborator.
walleye

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 18 Apr 2005, 07:52

salut, raspuns foarte corect adrian :lol:

numai bine!

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 18 Apr 2005, 09:20

ciudat, aici prin zona mea, in centrul ardealului am prins in proportie de peste 90% masculi (asta in jur la 10 pescari), toti, sau aproape toti erau fara lapti, iar un amic, a vazut cuib in apa, aproape de mal. Femelele prinse, foarte putine erau cu icre. Asta s-a intamplat doar in momentul dezghetului lacurilor timp de o saptamana. In rest masculi...

Scrie răspuns