...si daca totusi nu vrea

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Apr 2005, 11:51

Nu spun asta ca sa ies in evidenta, dar am luat numai femele (acum doua satamani), deci ce sa mai crezi?! Ce se intampla sub apa e ciuat de multe ori si cand crezi ca poti sa tragi o concluzie, trosc se intampla ceva si da totul peste cap... :shock:

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 18 Apr 2005, 18:13

salut.numai masculi ,negri ,rai, cu gauri in ei mai ales aia grosi.au dintii mai ascutiti ca vara,mi-au facut degetele varza.singura femela de 9 kg am vazut-o la setca.
ciudat ca laptii sunt mici,sunt plini de mancare si au grasime pe mate ca vara.
a inceput sa sara crapul. nici un biban in zona desi anul trecut erau potop plini de icre si grosi.e un an super ciudat.au inceput sa se coloreze si strapazanii care sunt la prima depunere.
walleye

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 19 Apr 2005, 03:59

Ca sa fie totul si mai ciudat,eu va pot spune ca majoritatea white bass -ului prins de mine incepand din ianuarie si pana la ultimul pescuit facut sambata 16 aprilie,erau femele(80%) si ma bucur deoarece femelele sunt mai mari decat masculii.

Jean Scurtu

tavicoroiu
utilizator constant
utilizator constant

pt Luci

Mesaj de tavicoroiu » 27 Apr 2005, 22:27

Unde ai prins primavara asta salai in preajma clujului?
Eu am luat pe lacul din Gheorgheni ,, lac care merge f bine dar nu-mi place ca e plin de mame cu pruncii si tot felul de plimbareti, si am fost pe martinesti-nimic, geaca-nimic taga nimic si alte(tau popii, lacul pompierilor , sucutard) si nimic

Scrie răspuns