...si daca totusi nu vrea
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
salut.numai masculi ,negri ,rai, cu gauri in ei mai ales aia grosi.au dintii mai ascutiti ca vara,mi-au facut degetele varza.singura femela de 9 kg am vazut-o la setca.
ciudat ca laptii sunt mici,sunt plini de mancare si au grasime pe mate ca vara.
a inceput sa sara crapul. nici un biban in zona desi anul trecut erau potop plini de icre si grosi.e un an super ciudat.au inceput sa se coloreze si strapazanii care sunt la prima depunere.
ciudat ca laptii sunt mici,sunt plini de mancare si au grasime pe mate ca vara.
a inceput sa sara crapul. nici un biban in zona desi anul trecut erau potop plini de icre si grosi.e un an super ciudat.au inceput sa se coloreze si strapazanii care sunt la prima depunere.
walleye
-
- utilizator constant
pt Luci
Unde ai prins primavara asta salai in preajma clujului?
Eu am luat pe lacul din Gheorgheni ,, lac care merge f bine dar nu-mi place ca e plin de mame cu pruncii si tot felul de plimbareti, si am fost pe martinesti-nimic, geaca-nimic taga nimic si alte(tau popii, lacul pompierilor , sucutard) si nimic
Eu am luat pe lacul din Gheorgheni ,, lac care merge f bine dar nu-mi place ca e plin de mame cu pruncii si tot felul de plimbareti, si am fost pe martinesti-nimic, geaca-nimic taga nimic si alte(tau popii, lacul pompierilor , sucutard) si nimic