Shimano Biomaster FB/SFB are rival in aceeasi zona de cost?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Shimano Biomaster FB/SFB are rival in aceeasi zona de co
Dragos, ai luat-o ? cum e? detalii 

Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Valeriu, n-am luat-o. si n-am luat-o din principiu. Abrevis anunta azi ca daca te cheama nicolae ai 20 la suta reducere la preturile afisate si 10 la suta daca te cheama altfel. Cu 10 la suta, mulineta intra sub pragul psihologic de 800 de lei, am zis ca ma duc. Am intrat in magazin, am stat juma de ora, ca nu stiau exact daca se aplica la biomaster, caci pasamite era deja discountata. scandal nu am facut, doar le-am zis ca dpdv al promisiunii din banner ei sunt mincinosi, pentru ca nu exista o asemenea exceptie in textul de pe site. pana mea, chiar daca gresesti, ti-o asumi, eu asa fac, vreau sa faca si altii la fel. eu chiar cu cuvintele ma ocup, am gresit in 15 ani un singur cuvant candva si am platit procent din salariu cateva luni. si eram fizic la ei in magazin, nu era ca si cand am dat un telefon sa verific daca chiar se tin de cuvant. a, ai zis doar asa, cu steluta dar fara sa pui steluta? ok, nu mai bat drumul degeaba....dough! in fine, au zis- lasa ca te sunam noi sa iti spunem cum facem, te anuntam daca putem sa ti-o dam cu 870 minus 10 la suta. telefon din parti:)
pun frumos banii deoparte si astept poate mai scade pana la primavara. oricum, nu o mai iau de la abrevis. ma gandesc ca, desi sunt doar incepator, am luat in doua luni de la ei chestii de 400 de euro:) mi-e teama sa ma gandesc cat le-as fi dat intr-o viata de pescar, ca marfa au cam ce-mi place mie... sau, cu putina rabdare, ma descurc si cu mai putini bani, am prieteni in state, in japonia, ii pun la treaba....hm, de fapt, nu suna rau deloc ideea asta. hai ca plec, am de dat un mail:)
pun frumos banii deoparte si astept poate mai scade pana la primavara. oricum, nu o mai iau de la abrevis. ma gandesc ca, desi sunt doar incepator, am luat in doua luni de la ei chestii de 400 de euro:) mi-e teama sa ma gandesc cat le-as fi dat intr-o viata de pescar, ca marfa au cam ce-mi place mie... sau, cu putina rabdare, ma descurc si cu mai putini bani, am prieteni in state, in japonia, ii pun la treaba....hm, de fapt, nu suna rau deloc ideea asta. hai ca plec, am de dat un mail:)
- stefanflorin
- veteran
de scazut nu o sa scada pretul, doar ce s-a scumpit in vara asta...deci ramane solutia "suna un prieten" 

Urasc atarnatorii!
n-am mai avut rabdare, am comandat-o online de la total fishing. cu ocazia asta mi s-a redus si cheful de a trece toata ziua buna ziua pe la abrevis, erau la 300 de metri de biroul meu si ma duceam destul de des, ca alcoolicul dupa una mica:)
gata, a venit in mai putin de 24 de ore de la comanda. e misto, n-am ce zice, insa am fost surprins de cat de usoara este. pe PE Evolution trebuie sa tin degetul pe pluta aceea de langa blank, fix la jumatate, sa stea batul la orizontala. concluzia mi se pare clara: imi mai trebuie o mulineta, plus inca o lanseta pentru biomaster:)) glumesc, sa fim seriosi, echipamentul pe care il am acum depaseste cu mult nivelul meu actual, ma opresc o vreme din achizitii.
va multumesc pentru raspunsuri!
va multumesc pentru raspunsuri!
https://www.youtube.com/watch?v=RbA8hD1908k
Am un biomaster 4000fb, caruia de nou i s-a facut acest upgrade la Edi, si un stradic ci4 4000f caruia singur i-am facut acest upgrade , dupa ce am cumparat rulment +saiba.
Biomasterul este ca si nou si inca nu l-am pescuit.
Stradicul il am de un an, insa nu l-am pescuit dupa upgrade pt a-mi da seama de diferenta.
Poate ca diferenta va fi insesizabila, dar cu siguranta se va reduce frecarea in sistemul de ghidare al firului pe tambur.
Poate sunt unii interesati de acest upgrade, de aceea am postat clipul.

Am un biomaster 4000fb, caruia de nou i s-a facut acest upgrade la Edi, si un stradic ci4 4000f caruia singur i-am facut acest upgrade , dupa ce am cumparat rulment +saiba.
Biomasterul este ca si nou si inca nu l-am pescuit.
Stradicul il am de un an, insa nu l-am pescuit dupa upgrade pt a-mi da seama de diferenta.
Poate ca diferenta va fi insesizabila, dar cu siguranta se va reduce frecarea in sistemul de ghidare al firului pe tambur.
Poate sunt unii interesati de acest upgrade, de aceea am postat clipul.

eu n-am inteles nimic:( ce upgrade e ala?
eu iti spun ce am vazut eu:scoate o bucsa de la spatele mulinetei si baga un rulment dar ptr ca rulmentul e mai mic in inaltime mai pune o spira dintr-un inel despicat ca umplutura.nu am aceasta mulineta si poate gresesc dar cred ca rulmentul gazduieste axul principal pe care sta tamburul.
prima data am vazut clipul fara sonor si zic sa dau drumul la sunet poate explica ceva dar e doar o melodie
prima data am vazut clipul fara sonor si zic sa dau drumul la sunet poate explica ceva dar e doar o melodie
nope, e la wormshaft, im partea din spate pe care sta wormshaftul. Da, schimba o bucsa cu rulment.

wormshaft suna pentru mine a ceva in care se baga rama:)) ce a retinut umanistu' din mine este ca ii trebuie un Edi. la fel cum am un mecanic de incredere, un internist, samd...