Eu am un Stradic 2500 FC si sunt foarte multumit de ea.claus2055 scrie:am inteles,iar ca mulineta e ok stradicul de 2500?
SFAT PENTRU UN INCEPATOR
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: SFAT PENTRU UN INCEPATOR
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Este punctul tau de vedere si il respect.Din punctul meu de vedere o mulineta buna o poti folosi cativa ani cu mentenanta de rigoare.Lanseta,ba vrei sa o schimbi ca ai vazut ceva mai tare,ba vrei una ''all in one'', etc.Deci fiecare cu parerea lui.George1985 scrie:Sunt curios! O catana este undeva la 200 ron noua, iar un stradic bun sh cred ca la 400ron?
Eu as alege un bat mai bun si o mulineta ceva mai "slaba".
Stima.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Sau la acelas nivelGeorge1985 scrie:Sunt curios! O catana este undeva la 200 ron noua, iar un stradic bun sh cred ca la 400ron?
Eu as alege un bat mai bun si o mulineta ceva mai "slaba".

- George1985
- veteran
Nu vreau sa-l incurc si mai tare pe colegul nostru care a deschis topicul
Fiecare are o parere pe care o respect!
Fire intinse!

Fiecare are o parere pe care o respect!
Fire intinse!
pai zi te rog george cam ce lanseta si ce mulineta sa se incadreze in 6 mil ar fi mai ok.
- George1985
- veteran
Cum au spus si colegii nostru, mai multe detalii pt ce vrei sa o folosesti, ce naluci, gramaje, pescuit din barca sau mal?
Eu am merge pe un Rapture Assassin ca bat de 2.40 pt Dunare/Delta, un bat universal dupa parerea mea.
Iar ca mulineta as cumpara o Daiwa Procaster A (model nou) de 2500, doar ce si-a luat-o un prieten si este foarte buna.
Daca nu te deranjeaza un bat sh iti pot recomanda unul (al unui prieten)...doar ca este 2.70m.
Eu am merge pe un Rapture Assassin ca bat de 2.40 pt Dunare/Delta, un bat universal dupa parerea mea.
Iar ca mulineta as cumpara o Daiwa Procaster A (model nou) de 2500, doar ce si-a luat-o un prieten si este foarte buna.
Daca nu te deranjeaza un bat sh iti pot recomanda unul (al unui prieten)...doar ca este 2.70m.
am achizitionat de pe forum o mulineta stradic 2500 fd,trebuie sa apara . Am gasit o Lanseta Shimano Beast Master BX 210M de 10-30.E ok lanseta asta pentru stiuca ,se echilibreaza bine cu stradicul?
Eu zic ca o sa fii mai mult decat multumit; si eu am cam acelasi combo (doar ca stradicul e FB si pana acuma am folosit un exage tot de 2500) si nu am nimic de reprosat la pescuitul cu reactive. S-ar putea ca blankul sa fie alta generatie dar la mine in plaja superioara batul cam tuseste (se supraincarca).
- George1985
- veteran
"e super lanseta dar cred ca e totusi prea finuta pentru ce dau eu pe siret.Pe siret mai intra un avat,o mreana,cate un somn cand e apa mare,deci vreau ceva mai robust"
Fiind vorba despre Daiwa Infinity Q Jigger 2.70m, 8-35grame!
@Claus2055 Care o fi mai finuta? Daiwa sau Shimano care l-ai cumparat?
Nu am nimic cu tine, doar ca nu prea sti ce vrei
Fiind vorba despre Daiwa Infinity Q Jigger 2.70m, 8-35grame!
@Claus2055 Care o fi mai finuta? Daiwa sau Shimano care l-ai cumparat?
Nu am nimic cu tine, doar ca nu prea sti ce vrei

george shimano de 10-30 o iau la dimensiunea de 2,10 ca sa dau doar doar la stiuca din barca cand ma duc de 2-3 ori pe an in delata.A ta de 2,70 e prea moale pentru siret ,eu vreau sa iau una de 2,70 ca sa pescuiesc cu ea de pe mal dar sa fie ceva mai puternica ,de asta am optat pentru Catana de 2,70 cu 30-50.Daiwa ta daca era de 2.10 o luam cu cea mai mare placere.