Merci Albert. Am avut un suzuki de 15 cp in 2 timpi si nu-mi mai trebuie. Motorul era ok dar ... cu multe dezavantaje.
32-35-37 kg nu e chiar usor. asta avea 42 kg si ma termina chiar si carat in 2. Mare, greu, mirosea a benzina peste tot, greu de bagat in masina, de manevrat, de pus pe barca, etc. Marele avantaj a fost pretul foarte bun.
Nu cred ca e mare afacere sa vii cu motorul tau in portbagaj si sa inchiriezi barca.
Nea Gheorghe cu care ai vorbit la telefon, dupa ce faci 300 kg, nu-ti raspunde la telefon. Apelezi la planul B, ala nu are decat o lotca de 6m (de deplasament) si nu ti-o da cu mai putin de 50 lei pe zi. Cauti pe la localnici care incep sa te cantareasca, sa vada cu ce masina ai venit, ce haine ai pe tine, ca sa stie cat sa-ti ceara...
Asa ca cea mai buna varianta e independenta totala !
15 cp... e cam la limita de jos...
daca barca are 200 kile, motorul cu rezervor vreo 60, si eu cu bagaje 100 kile, sunt la limita de sus. (25kg / cal x 15 cp = 375 kg)
daca mai iau pe cineva cu mine........ dupa 10 minute deja ma uit urat la el, si-mi vine sa-l dau jos din barca sa merg mai repede.
O sa merg pe 30 cai si nici un magar mai putin.
@Sorin, merci, la E-Tec ma gandesc si eu. E cea mai piesa de piesa, cu 2 "mici" probleme.
1. Sunt cele mai cautate de hoti in delta... Sansele de a ramane fara el sunt mari (mai ales ca barca o s-o las intr-o parcare)
2. Costa aproape 4.000 eur
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !