Salut.
M-am orientat catre un Romcraft. stiu, sunt mai scumpe, dar sunt lucrate impecabil. Motor inca nu am luat, iar peridoc, o sa iau pana la urma de la navio (calarasi). inca mai caut, dar saptamana viitoare decid.
In functie de zona in care naviga fiecare isi ia barca necesara. trimaranele sunt ideale pe lacuri interioare, dar eu o sa merg 99% in delta cu ea. Evident, exista si optiunea "aluminiu" deloc de neglijat, dar ajungeam chiar mai scump. (peste 3000 eur)
Prin urmare, aveam nevoie de o barca stabila, usoara, rezistenta la abuzuri, cu borduri inalte pentru valuri, si cu chila putin in V, pentru viteza. - si nu in ultimul rand, frumoasa.
Am studiat mult piata de profil din Ro, Fibromarine, Bratesul, Black sea, Lotus, Nufar, Lotca, Laguna, etc... si pana la urma, dupa ce m-am dat cu cateva, comparat pareri si dotari... am ales-o pe asta.
barca are in jur de 130kg, 1.61 latime, 4.78 lungime si 0.62 inaltime, suplimentar i-am pus o protectie de inox in prova, balustrade, prelata, sistem de autodrenare, si coca este intarita cu inca un strat de fibra.
Toate astea cu un motoras de 30caluti nervosi, si sa zburam cu ea. (teoretic atinge cam 60km/h cu o persoana in barca si bagaj la wot, intr-un comportament nautic exceptional, inclusiv pe vreme capricioasa). pret, inca nu stiu final, dar ma pregatesc cu 2300-2500...
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !