Scrisori catre Mos Craciun!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

topwater2
utilizator constant
utilizator constant

Scrisori catre Mos Craciun!

Mesaj de topwater2 » 02 Dec 2012, 16:04

Incep eu:
Mosule, daca treci prin Vaslui te rog adu si la mine 1 bucata Kistler Zbone ML (2.13 ar fi perfect), o lanseta Daiwa Steez sa o am de rezerva si una bucata Twin Power cu tambur de 1000.
Ps. Vezi si niste fir din ala roz 6lb (2000 metri).

Multumesc.

dumi_id
veteran
veteran

Re: Scrisori catre Mos Craciun!

Mesaj de dumi_id » 03 Dec 2012, 00:35

Si inca 2000 pentru mine, desi poate fi si alb, dar de 10lbs :)
Ah, uitasem, si un blank FS904-MHX sau CB905-Blend ca sa imi fac si un bat pentru firul ala, normal!

wildexplorer
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de wildexplorer » 03 Dec 2012, 09:40

Mosule, pentru ca am fost cuminte de cateva ori anul acesta, iti cer doar o cutie doldora de voblere, in general marunte, pentru rapitorii mici, dar sa pui din gresala cateva si pt stiuca, asa, ca sa fie. Nu uita ca am pierdut doua cutii pline in 2012!
Si pt ca esti batran si pe drum tre sa te sprijini in ceva, pune mana pe o husa zdravana si foloseste-o ca toiag! In ea baga o lanseta de fly, clasa 5, si in sac pune cam tot ce-i trebe...
Si in loc de sac pune in spate un juvelnic nou, invatat sa elibereze pestii. Vino la mine ultima data, sa fie gol!
Si pentru ca nu sunt egoist deloc, sa treci si pe la cei care distrug raurile de munte de nu mai avem unde vedea un pastrav. Adu-le si lor ceva, crampe, migrene, apendicita, sau daca esti mai darnic, las la aprecierea ta cam ce merita fiecare.
Sanatate Mosule, pun un vin sa fiarba, e cam frig afara si a nins.
Te astept!

p.s: Daca o sa vii de mai multe ori, te inteleg, esti batran si te lasa memoria! De asta m-ai uitat ani de-a randul...poate compensezi! :)

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 03 Dec 2012, 20:58

Draga Mos Craciun,

In acest an am fost cel mai cuminte om de pe Pamant. Am iesit la pescuit de multe ori, dar nu am lasat nici o mizerie; am prins peste, dar nu am dus deloc acasa; am lasat tribut apei destule "jucarii".
Acum ca a venit luna cadourilor am si eu o mica lista: am nevoie de un bat nou, nu foarte scump pentru voblere mai grele (am descoperit ca e nevoie sa abordez diferit unele locuri), o mulineta de UL pentru ca domnul clean nu poate sa astepte, niste fir (prefer Trabucco T-force de 0.14 si o rola de PP de 10 lb), vreau niste scanduri de abachi si tei ( 10mmX100mmX lungime variabila; 15mmX100mmX lungime variabila; 20mmX100mmX lungime variabila), cateva consumabile pentru voblerit, dar cea mai mare dorinta e un aerograf si un compresor.
Nu ma supar daca imi aduci si cate ceva in plus.
Sunt intru totul de acord cu wildexplorer si, din putinul meu, as vrea sa le daruiesc tuturor "branconierilor", "parasutistilor" etc tot ce a mai bun si pe o durata cat mai lunga (alegi tu ceva pe termen lung si dureros).
Multumesc mult, te astept!

P.S.-sa sti ca nu ma supar daca in 2013 faci o exceptie si ma vizitezi mai des (pot i sa ma vizitezi si saptamanal) :evil:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 03 Dec 2012, 22:02

Draga, Mosule

Mergi sambata la peste ?

p.s.: punem benzina bara/bara, stai linistit
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ONAMIHS
veteran
veteran

Mesaj de ONAMIHS » 03 Dec 2012, 22:43

Draga Mosule!

Pentru ca am fost cuminti si ne-am facut temele (a se citi:ne-am cumparat bete,mulinete,fire...) pune,te rugam niste peste in ape!

ONAMIHS
veteran
veteran

Mesaj de ONAMIHS » 03 Dec 2012, 22:43

Si mai am o dorinta: fa sa dispara braconierii!

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 03 Dec 2012, 23:21

Draga Mosule!

Daca tot treci pe aici fa ceva sa nu se mai contamineze apele,sa nu se mai braconeze,si sa ne faci sa intelegem ca mai trebuie sa mai eliberam pestele sa ramina si pentru generatile viitoare!!!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 03 Dec 2012, 23:52

Draga Mosule

Eu nu vreau sa imi aduci nimic ! Am cam tot ce imi trebuie pentru pescuit iar ce nu am imi fac singur , sau cumpar , am bani ( nu multi , ca muncesc 8/10 ore zilnic ) deci nu e asa mare problema sa imi cumpar .
Eu te rog sa nu imi aduci nimic , ba chiar poti sa iei ca nu ma supar , poti sa iei din anii care mi s-au prins de glezne vreo 10/15 , poti sa iei durerile de spate din cauza bateriei de 100 A , reumatismul si durerile de articulatii , ehe Mosule cite as mai vrea sa iei dar ma gindesc ca si tu esti batrin si poate ca ti-o fi greu . frig zapada si tu ai atitea de carat pentru,, copii "de pe forum .... adu-le lor tot ce isi doresc si ceva in plus .
la cocalari si manelisti adu-le ,,fara numar" sa fie fericiti
la politicieni adu-le un popor sa ii merite .......... si reciproca
la pescari ape si pesti dupa merit
........................................................
....................................................
la cei din puncte puncte sa nu le aduci nimic ca nu merita
Mosule daca tot trebuie sa aduci atitea la toata lumea , nu se poate sa pleci acasa cu mina in *** , fa bine si ia cu tine ce am scris mai sus , poarta-le tu ca esti mai batrin si ce mai conteaza 10/15 ani , o durere de spate , de articulatii ... uite sunt generos am si vreo 15 KG in plus ale tale sa fie !

Mosule sper ca nu te-am suparat prea tare si sa vi sa iti dau ce ti-am oferit

Hai Pa Mosule si fir intins !
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 05 Dec 2012, 14:28

Mosule, eu te rog sa-mi aduci mai mult timp liber ca sa pot merge la pescuit.

Scrie răspuns