Si daca-mi lasi sanatatea macar asa cum este ea de subrezita dupa decenii de pescuit ,tare ti-as multumi !Saru-mana mosule!
Scrisori catre Mos Craciun!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Scrisori catre Mos Craciun!
Mosule ... Pentru ca stiu ca si tie iti este imposibil sa opresti braconajul in Romanica ,pentru ca stiu ca iti este imposibil sa faci oameni din politiceni ,pentru ca stiu ca iti este peste mana sa ne dai niste pescari care sa conduca ANPA si care sa iubeasca natura si pescuitul , te rog eu mult de tot fa ca prieteni sa-mi ramana prieteni ,eventual daca poti mai adu si altii! Da' sti matale mosule ...sa fie oameni! Cu dusmanii nu-ti bate capul ca nici eu nu o fac!
Si daca-mi lasi sanatatea macar asa cum este ea de subrezita dupa decenii de pescuit ,tare ti-as multumi !Saru-mana mosule!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
idealistule
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
mosule,pentru mine nu vreau nimic
dar, te rog sa-i aduci sotiei un st croix legend elite ,ca de restu' ma ocup eu ! 
Ce mah nici tu nu (mai) crezi in Mos Craciun ?adiwolf scrie:idealistule
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Draga mosule eu vreau batul asta: http://www.xxx.ro/lansete-spinning/ ... -3736.html
Nu mai cereti mosului sa ne scape, puneti mana pe pari, uniti-va si cocosatile spatele, spargeti barcile, ardeti plasele, parasutele. Sporovaielile s-ar putea sa nu ajunga la mos care e ocupat cu campania electorala.
www.spinningclub.ro
Pana si Mosu cred ca-i un mic braco !

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
de unde crezi ca are bani de cadoaie?Nemernic scrie:Pana si Mosu cred ca-i un mic braco !
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
audumbre scrie:de unde crezi ca are bani de cadoaie?Nemernic scrie:Pana si Mosu cred ca-i un mic braco !
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...