salaul la dunare

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

roadmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de roadmaster » 18 Feb 2005, 14:10

@fff scuze ptr intirziere-ai dreptate,am auzit ca sunt intr-adevar mai "catolici...",n-am avut intersectari deloc cu ei ,de nici un fel dar nu exclud asta pe viitor....n-am auzit de confiscari prin zona dar nu exclud ,prostia nu doare....stiu! :cry: apropo,ai dat prin zona? ceva rezultate? pe unde dai prin ct?
@calone !hai mai tata ce naiba ,ma asteptam la mai multe info..macar de la tine ,ceilalti s-au dat ...la fund sau asa se pare :D
sunt destui care dau la dunare si cu rezultate ,cel putin in galeria foto asa se pare ,daca n-or fii gresit locatia,m-as mira! daca nu postati acum cind e iarna la vara sunt convins ca nici atit,macar ne revizuim si noi astia,neinitiatii,strategiile...care este :D !

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 18 Feb 2005, 14:29

Roadmaster :
daca esti stapan de drumuri , faci un drum in MH si CS si vezi precum in unele poze din galerie cu Dunarea ca peste tot in cele 2 locatii sunt numai strucuri pietroase => salau este peste tot .
Nu mai trebuie decat sa te duci dupa el .
Cat despre twistere , voblere , momeli , bete ,fire etc. vezi ca s-a tot scris pe forum .
Fir intins !

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 18 Feb 2005, 16:38

@roadmaster: "... pe unde dai prin ct? ..."

Pacuiu' lui Soare, Taleru, Rasova, Cochirleni, Seimeni, daca te referi la locatiile de pe Dunare din jud. Cta.

roadmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de roadmaster » 20 Feb 2005, 00:00

@calone tata....se rezolva,daca macar asa invatam ....n-am de ales...vin! :shock: m-ai stirnit rau! studiez programu,te caut pe privat,daca se brodeste ceva ...ma fac master of the.... :D la cita motorina am ars de aiurea n-oi saraci din 2 canistre pin la tine!serios! numai sa fie dunarea acceptabila ca nivel ...! macar sa nu-mi dezmint nicku :D vorbim ! serios!
@fff -sunt din ct,am origini saratoase! :D sunt de putin timp in buc,pacuiu e targetu pe anu asta!,rasova am batut-o anu trecut ,nesemnificativ dpdv personal,cochirleniul si seimeni n-am mai fost de vreo 4ani,taleru nu stiu pe unde e :( ,mi-e rusine dar asta e

Scrie răspuns