salaul iarna....pe riu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- mihai izbiceni
- veteran
Cel mai bine mananca salaul iarna pe olt. Eu tocmai m-am intors de la o partida de la baraj de la Izbiceni. A fost un vant periculos dar si salaul a fost pe masura frigului indurat. Am dat pe twistere de 10-8cm MT si manns de culori deschise. Am prins pe zi cativa strapazani dar cel mai bine a mancat pe seara, am prins 3buc de 2,5kg, 3kg si 4kg.M-am simtit foarte bine cu asemenea capturi iarna.
-
- veteran
- mihai izbiceni
- veteran
a facut poteca nu altamihai izbiceni scrie:Nu am poze ,dar tu de unde esti ai m-ai venit la pescuit la Izbiceni

cu braconajul cum mai stati mihai? bine,nu?

nu vob de tine ca vad ca tu esti pe plastice,dar......sunt o gramada de "baieti" de prin partea locului care numai cu asta se ocupa.
numai sus in baraj a mers?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
salut,
avand in vedere ca este un topic dedicat salaului si nu as vrea sa deschid un altul tot despre salau am si eu o intrebare:
sunt cam paralel la pescuit cu jeliboane si azi am facut ceva `provizii cu jeleuri` printre care ceva frantzuzesti de la Cnnelle modelele `double shad` si `flexi double shad` diferite colorituri 8 cm, al doilea model mi se pare prin prisma evolutiei mult mai reusite ca si de ex. stormurile `wildeye`,
intrebarea este a pescuit cineva cu asa ceva, a avut rezultate ???
multam anticipat
avand in vedere ca este un topic dedicat salaului si nu as vrea sa deschid un altul tot despre salau am si eu o intrebare:
sunt cam paralel la pescuit cu jeliboane si azi am facut ceva `provizii cu jeleuri` printre care ceva frantzuzesti de la Cnnelle modelele `double shad` si `flexi double shad` diferite colorituri 8 cm, al doilea model mi se pare prin prisma evolutiei mult mai reusite ca si de ex. stormurile `wildeye`,
multam anticipat

be smart be silent be deadly.....
Da, am dat si nu au prins nimic!!!empthy_cluster scrie:salut,
jeleuri` printre care ceva frantzuzesti de la Cnnelle modelele `double shad` si `flexi double shad` diferite colorituri 8 cm, al doilea model mi se pare prin prisma evolutiei mult mai reusite ca si de ex. stormurile `wildeye`,
multam anticipat

-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran