salau la offset?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: salau la offset?
https://www.youtube.com/watch?v=KThXu6fn85I
interesant modul asta de armare a jigurilor pe offset...
ciudat e ca azi am cautat tot bucurestiul, multumita lui Gardos am gasit in final jiguri articulate. nu se prea folosesc, nu?
ciudat e ca azi am cautat tot bucurestiul, multumita lui Gardos am gasit in final jiguri articulate. nu se prea folosesc, nu?
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
multe rateuri pe carlig offset 

Se pot monta cirligele in multe feluri si nu mai ratezi intepatura......nu e necesar sa traversezi tot
corpul gumei...

suli,de ce nu prezinti cateva tehnici?
macar ce ti-a dat randament...

macar ce ti-a dat randament...

Adrian ,e simplu..ideea e sa nu traversezi corpul gumei ...intepi in capul gumei si scoti virful dar cand intepi aproape de coada gumei nu traversezi toata guma...intepi putin lateral ,,sub pielea gumei"cat sa stea si sa nu se agete in obstacole,o sa vezi ca nu mai ratezi ca si inainte 

posibil
pe anumite lacuri am gasit palcuri de cocioc scufundat in care de multe ori se agata plumbul tip bulet...
dar cum noi pescuim aceasta metoda la stiuca,salau(pesti despre care am vorbit anterior-modul de absorbtie al nalucii)iar tu mai mult la bass este posibil ca metoda prezentata de tine sa dea randament la acest peste
pe anumite lacuri am gasit palcuri de cocioc scufundat in care de multe ori se agata plumbul tip bulet...
dar cum noi pescuim aceasta metoda la stiuca,salau(pesti despre care am vorbit anterior-modul de absorbtie al nalucii)iar tu mai mult la bass este posibil ca metoda prezentata de tine sa dea randament la acest peste
Eu am incercat cu mare succes o alta metoda de offset, invatata de la Daniel1m, si el preluata de la alti pescari de seama:)
Sincer, e foarte ok, foarte eficient cand pestele se hraneste activ, insa uneori, dezechilibreaza pestele in apa, si miscarea e influentata..

Sincer, e foarte ok, foarte eficient cand pestele se hraneste activ, insa uneori, dezechilibreaza pestele in apa, si miscarea e influentata..

Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
-
- veteran
Are doua dezavantaje sistemul asta de bile articulate pt. offset : in primul rand carligul e prea departe de bila ( s-au mai purtat aici discutii pe ac. tema ) si faptul ca ochetul de tractiune nu este la 90 grade fata de carlig. Ochetul in prelungirea carligului imprima o altfel de miscare nalucii care de cele mai multe ori este defavorabila. Dupa mai multe experimentari am ajuns ( zic eu ) la solutia castigatoare. Am sa pun ceva poze cu ce am realizat.valeriu28 scrie:https://www.youtube.com/watch?v=KThXu6fn85I
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
- veteran

uploading images
Sant diverse greutati, intre 6 si 24 gr, colorate sau necolorate, la cele mari am sa le pun si ochisori.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
iertata-mi fie ignoranta, dar nu ma prind care e diferenta intre unghiul de 90 si cel de ...180- dpdv al evolutiei. sa inteleg ca e o problema doar la offseturi?
puteti da un link al discutiilor despre offset/jiguri articulate? eu nu am gasit...
puteti da un link al discutiilor despre offset/jiguri articulate? eu nu am gasit...