Nu, zau...misulica70 scrie:Esti in eroare cu schimbul,azi 90€=2070uah.

Oi fi de la Finante tu... Percepi si TVA-ul direct din serva...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu, zau...misulica70 scrie:Esti in eroare cu schimbul,azi 90€=2070uah.
De aia in postarea initiala i-am si separat in doua fraze diferite... Cand ziceam de grei ma refeream la primii trei pomeniti, G.Loomis, St.Croix si Lamiglas. Bine, si aici aveam in cap G.Loomis-ul originar, nu Shimano-ul de acum.... Se pare ca n-am fost foarte precis in exprimare.arapaima scrie:...De fapt, vorbim despre faptul ca firme cum sunt Cormoran, Sakura, Berkley, Abu Garcia, Mitchell nu au legatura nici pe departe cu "greii". Produc marfa de serie pentru publicul larg, raport calitate / pret excelent. Si cam atat...
Aici bati la o usa deschisa. Poate de asta am ajuns de-a lungul timpului sa am o afinitate pt. betele Lamiglas, de exemplu, cu toata lipsa de atentie pt. detaliu pe care o demonstreaza. Dar cand simti cum le lucreaza blancurile... devii mai indulgent...arapaima scrie:...Am mai multa incredere intr-o lanseta de firma, montata prost si cu un blanc bun...
Multumesc. Am fost inca de la primul exemplar pe care am pus mana... Pe ala n-a trebuit sa-l cumpar. L-am putut vedea in magazin...arapaima scrie:Poti sa fii rau cu Sakura
Multumesc, din nou. Deocamdata e in teste. Om vedea daca se califica... Asa cum am zis, prima senzatie e ca ar fi oarecum "nesimtita".arapaima scrie:Musti sa folosesti sanatos batul!
Sakura Shukan 14-60 gr foarte casante, sunt la al 6-lea bat rupt, dar mai vreau unul sa nu fie cu sot, promit ca e ultimul, cine are de vanzare, ofer pret bunarapaima scrie:Musti scrie:
Poti sa fii rau cu Sakura, pentru mine nu inseamna nimic si nici nu a insemnat decat design iesit din comun la vremea aia si preturi comparative cu "firme de lansete". Am vazut atatea rupte pe langa mine incat mi-era frica sa stau pe langa vre-un posesor de Sakura sa nu-mi dea cu talonul in cap.
Tu esti dependent, asa ca nu se pune opinia ta, e mai subiectiva decit trebuie.cipic scrie:Sakura Shukan 14-60 gr foarte casante, sunt la al 6-lea bat rupt, dar mai vreau unul sa nu fie cu sot, promit ca e ultimul, cine are de vanzare, ofer pret bunarapaima scrie:Musti scrie:
Poti sa fii rau cu Sakura, pentru mine nu inseamna nimic si nici nu a insemnat decat design iesit din comun la vremea aia si preturi comparative cu "firme de lansete". Am vazut atatea rupte pe langa mine incat mi-era frica sa stau pe langa vre-un posesor de Sakura sa nu-mi dea cu talonul in cap.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.rapitori.ro/forum/cumpar-sak ... 34831.html
Compara cu Ucraina nu cu Rusia.Rusii doar le da la m--e acum ptr ca vor in U.E.nu poti compara japonezii cu rusii...parerea mea...