Rezultate - Cupa ROMTRAVEL Alesd

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dr.pike
Moderator
Moderator

Rezultate - Cupa ROMTRAVEL Alesd

Mesaj de dr.pike » 19 Noi 2005, 20:47

S-a incheiat prima mansa din Cupa ROMTRAVEL. Organizare exceptionala (multumim d-lui Costel, administrator ROMTRAVEL, care, desi se afla la prima organizare din ceea ce stiu eu, a facut minuni), concurenti destul de multi (23) din Cluj, Bihor, Alba, Mehedinti si Iasi (sper ca nu am omis altele, dar daca am facut-o a fost fara intentie), vreme destul de urata pentru pescuit (in a doua parte a mansei a inceput celebrul vant de pe Tileagd, pe langa cele 2-3 grade sub 0) si... cateva capturi notabile! Asadar, dupa prima mansa pe primul loc s-a situat Dorin COZMA - Cluj cu 38p (4 stiuci intre 54 si 61 cm si un biban de 28cm), pe locul al doilea venind cu 28 p Petrica MOGA - Cluj (doua stiuci 52 si 61 cm si un biban 27 cm) supriza zilei fiind Beniamin ZDROBA - Turda cu 27p ( o stiuca de 51cm si 10 bibani intre 25 si 29 cm). Au mai punctat cativa concurenti (11 stiuci si mai multi bibani pentru prima mansa), au fost si cateva "gherle" dar ceea ce este imbucurator (cel putin pentru unii :) ) concursul nu s-a mai transformat intr-o veritabila "bibaniada"! La ora la care subsemnatul a parasit Motelul MANHATAN, locul de cazare a concurentilor, deja se trecuse de la masa la lichide, ceea ce ma face sa cred ca va avea loc si o mansa intermediara - de baut !!! :) Regret nespus faptul ca nu am putut participa ca si concurent datorita unor probleme de sanatate nici la pescuit nici la "imprietenire" dar ma bucur ca am reusit sa ajung pana la Alesd in calitate de "galerie" si ca am putut furniza aceste prime rezultate. Maine, in jurul pranzului am sa revin cu rezultatele finale ale acestui ultim concurs transilvanean din 2005!

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 19 Noi 2005, 21:02

Doctorela,
Dami voie sa cred ca nu te superi pe mine pentru asta si din cite te stiu de la Sacalaia sunt convins ca no vei face.
Deci Doctorela multumesc pentru ca miai sau neai satisfacut curiozitatea legata de acest concurs.
Ma oftic nespus de mult ca nu am putut ajunge acolo ca si concurent dar o voi face la editia urmatoare am promis. Astept cu nerabdare rezultatele finale de mine si ma rog sa te insonatosesti repede ca pacat de palinca care a curs la motel asta seara adica pacat de mansa interimara ratata.
Sa auzim de bine. :wink: :) :)

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 19 Noi 2005, 21:02

Felicitari. Uite ca se poate si pe un lac unde e peste, si cu taxa de participare mai mult decat rezonabila, si cu premii. Sincer imi pare rau ca n-am avut cum sa ma misc din Bucuresti.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 19 Noi 2005, 21:03

Gerula scrie:Felicitari. Uite ca se poate si pe un lac unde e peste, si cu taxa de participare mai mult decat rezonabila, si cu premii. Sincer imi pare rau ca n-am avut cum sa ma misc din Bucuresti.
Din pacate nu esti singurul care regreta..... :( :( :( :( :(

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 20 Noi 2005, 13:57

Dupa ultimele zvonuri telefonice, se pare ca Bunicu' a reusit sa se detaseze si in mansa a doua, prinzand inca de la prima ora doua stiuci frumoase. Astept confirmarea oficiala dupa care voi posta clasamentul final!

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 20 Noi 2005, 14:06

Doctorela doar atit????
chiar nu ti-e mila de noi cei care am ramas acasa???
ce ti-am facut de ne chinuiesti asa??
Da frate vestile alea odata nu ne mai fierbe atita :P :lol: :lol: :lol:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 20 Noi 2005, 14:11

mrvily as da mai multe detalii daca as avea! Deoarece azi a trebuit sa merg la pansat nu am ajuns la Alesd urmand a primi rezultatele telefonic de la Vali Stratanov. Am vorbit cu el la telefon, dar inca nu se stia nimic, iar rezultate vom avea in jurul orei 3. S-a intrat mai tarziu pe apa din cauza mansei "intermediare" si in numar mai redus. Mansa 2 se inchieie la 2 ceea ce inseamna ca o centralizare a datelor se va face la Manhatan, in jururl orei 3. Am vorbit cu Vali si, cum se stiu rezultatele am sa le postez pe "rapitori"

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 20 Noi 2005, 14:14

Multam mult,
Credeam ca s-a terminat si ca ne tii in tensiune drept pedeapsa ca nu am ajuns si noi acolo.{Glumeam}
astept cu nerabdare.
Inca o data multam mult,se vede treaba ca cea mai mare mansa a fost cea intermediara :lol: :lol: :lol:

peo
junior
junior

Mesaj de peo » 20 Noi 2005, 14:47

mai da nerabdatori mai sunteti! nici nu s-a fluierat sfarsitul mansei si cereti rezultate. aveti nitica rabdare.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 20 Noi 2005, 14:55

peo scrie:mai da nerabdatori mai sunteti! nici nu s-a fluierat sfarsitul mansei si cereti rezultate. aveti nitica rabdare.
Scuze ca suntem mai curiosi dar dupa cea ce stiam noi mansa trebuia sa se fi terminat mai devreme,de unde sa stim ca mansa intermediara s-a prelungit peste program??
Se vede treaba ca a fost de calitate si din belsug ca a deschis limbile concurentilor care s-au intins la vorbe si povesti si dimineata nu se mai trezeau!!
Doamne ce rau imi pare ca nu am putut veni!!!!!

Scrie răspuns