S-a incheiat prima mansa din Cupa ROMTRAVEL. Organizare exceptionala (multumim d-lui Costel, administrator ROMTRAVEL, care, desi se afla la prima organizare din ceea ce stiu eu, a facut minuni), concurenti destul de multi (23) din Cluj, Bihor, Alba, Mehedinti si Iasi (sper ca nu am omis altele, dar daca am facut-o a fost fara intentie), vreme destul de urata pentru pescuit (in a doua parte a mansei a inceput celebrul vant de pe Tileagd, pe langa cele 2-3 grade sub 0) si... cateva capturi notabile! Asadar, dupa prima mansa pe primul loc s-a situat Dorin COZMA - Cluj cu 38p (4 stiuci intre 54 si 61 cm si un biban de 28cm), pe locul al doilea venind cu 28 p Petrica MOGA - Cluj (doua stiuci 52 si 61 cm si un biban 27 cm) supriza zilei fiind Beniamin ZDROBA - Turda cu 27p ( o stiuca de 51cm si 10 bibani intre 25 si 29 cm). Au mai punctat cativa concurenti (11 stiuci si mai multi bibani pentru prima mansa), au fost si cateva "gherle" dar ceea ce este imbucurator (cel putin pentru unii

) concursul nu s-a mai transformat intr-o veritabila "bibaniada"! La ora la care subsemnatul a parasit Motelul MANHATAN, locul de cazare a concurentilor, deja se trecuse de la masa la lichide, ceea ce ma face sa cred ca va avea loc si o mansa intermediara - de baut !!!

Regret nespus faptul ca nu am putut participa ca si concurent datorita unor probleme de sanatate nici la pescuit nici la "imprietenire" dar ma bucur ca am reusit sa ajung pana la Alesd in calitate de "galerie" si ca am putut furniza aceste prime rezultate. Maine, in jurul pranzului am sa revin cu rezultatele finale ale acestui ultim concurs transilvanean din 2005!