Rezultate - Cupa ROMTRAVEL Alesd

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 21 Noi 2005, 11:04

Stefan hai povesteste ca m-ai facut curios rau

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 21 Noi 2005, 11:48

salutare la toata lumea,in primul rand.incep cu felicitarile pt d-nul costel care s-a straduit si a reusit sa faca un concurs pe cinste.ca sa ma recunoasca lumea eu sunt stefan omu cel mai murdar care v-a stresat cu camera :lol: :lol: :lol: .vreau sa spun ca incepand cu drumul(unde ne-am cunoscut noi intre noi mai bine.... :lol: ) cu popasurile facute,si pana am ajuns(ca sa nu mai pun concursul....)cu mansa inter-manse....totul a fost o super-aventura asta ca sa nu mai pun drumul inapoi unde am facut un popas si am daramat-o p chelnerita cu comenzile pt mancare(eu personal 3 portii d cartofi*150g,6 ochiuri,salata,o portie fasole cu 5 crenvusti;plus ceva ciorba de la baieti ca mie mi-a adus cam greu... :x )+ mistourile dintre noi care ne-au tinut treji toata noaptea, sau macar pe ceilalti,eu cedand psihic ceva mai devreme....cemai o adevarata aventura in toata semnificatia cuvantului :wink: .respect total pt toti concurentii si in mod special pt d-nu cozma care ne-a cam spart un pic....oricum la anu pe tricoul meu sigur va scrie razbunare,pt ca si noi iesenii stim putin,putin spin :twisted: .si nu in ultimul rand doresc sa multumesc doamnei de la hotel manhatan care inaintea celei de-a doua manse mi-a urat din toata inima o mare"BAFTA" si un si mai mare "SUCCES".
numai bine la toata lumea si ne mai auzim :wink:

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 21 Noi 2005, 12:02

io nu prea o consider o aventura,dar in fine:dadeam cu salmo pike si a tras..... :cry: ,am intepat si cica incepuse aventura cu o plecare d 5-6m d fir si cu o cabrare a lansetei la maxim la un moment dat fiind cu lanseta intr-o pozitie ceva de genu`"kazahstan",frana demarand in continuu...am ridicat ancora si a inceput plimbarea...pana la urma a cedat firul si o dezamagire totala mi-a invadat sufletul;asta e se pare ca mai am mult de invatat.un co-echipier din iasi (nick)cica (am aflat dupa aceea)ca a cam urlat la mine cu sfaturi si indrumari,dar logic nu am auzit nimic.
asta e,oricum lacul are un urias potential si sigur vom veni la anu` nu doar la concurs si la o partida de pescuit cu ceva echipamente mai heavy.... :lol:
numai bine! :twisted: :twisted: :twisted:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 21 Noi 2005, 13:12

Daca prietenii de la Iasi ne-au amenintat ca vin si anul viitor pe Alesd vreau sa ii amenint si eu ca la primul concurs din anul viitor care il vor organiza voi fi prezent si apt de pescuit :) !!!

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 21 Noi 2005, 14:13

Va asteptam cu cea mai mare placere,cu o primire moldoveneasca,ca la carte. :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 21 Noi 2005, 17:05

salut IESENI
ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa (totusi ma mir cum tinand cont ca ati avut un adevarat "post radio" bine inbibat in adrenalina, sper sa nu se oftice, stie el cine)
cred ca norocul vostru si al lui a fost cu caldura din masina
tot ma intreb dupa ce a ajuns acasa si si-a vazut sculele si barca la durut putintel capu pe "IL PORCUSOR"
va salut

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 21 Noi 2005, 17:15

salut din nou
am uitat inainte sa-l avertizez pe Georgelucius in cea ce priveste rugaminte "Stefan hai povesteste ca m-ai facut curios rau"
pentru asta ar fi bine sa-ti iei o saptama vacanta ca va dura mult :lol:
era sa uit ceva noroc ca am putut modifica
la inceputul povestirii doteazate cu pix creion maculator si sa nu uiti nici de un metru nici de cantar caci toata treaba incepe cu cteno de 6,9 6,7 6,4...... pana pe la 4 kg si povestea se termina cu o stiuca de aprox 1kg salut :lol:
spunele tot Stefane , te rog spunele :lol: sper sa nu se prinda vre-o suparare de tine
salut

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 22 Noi 2005, 09:23

mrvily scrie:Doctorela,
Multam mult de rezultate dar ar mai fi o nedumerire,nu ai scris din ce oras sunt concurentii.
Da Ieseni.Ieseni, ce-au facut Ieseni??
Dane toate informatiile te rugam :P :P :P :P
mda, din pacate iesenii au fost campioni la rateuri...si asta nu a punctat...decat la buna dispozitie :D :D :D
se pare k experienta pe lac (pt. cei care au mai fost acolo) a contat f. mult, configuratia fundului :oops: etc
oricum, a meritat fiecare km parcurs, calitatea pescaricilor, a organizarii a fost maxima.
felicitari tuturor concurentilor si castigatorilor, au fost buni! :wink:
multumim,
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 22 Noi 2005, 09:42

Leba, poate veniti in primavara la Alesd sa va antrenati pt urmatoarele concursuri. Pana atunci scap si eu de antibiotice si sa vezi ca antrenamente misto o sa iasa :D:D:D. Oricum dati de veste cand faceti un concurs ca suntem mai multi doritori din zona sa venim :)

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 22 Noi 2005, 10:06

dr.pike scrie:Leba, poate veniti in primavara la Alesd sa va antrenati pt urmatoarele concursuri. Pana atunci scap si eu de antibiotice si sa vezi ca antrenamente misto o sa iasa :D:D:D. Oricum dati de veste cand faceti un concurs ca suntem mai multi doritori din zona sa venim :)
pike, poti conta pe ieseni. in ciuda distantei destul de mari...vom mai veni! si...sa va tineti bine data viitoare, acu stim gropile cu stuk. 8)
si va asteptam si prin moldova cu proxima ocazie. concursuri o sa mai facem. si... o sa vedeti k si moldovenii stiu sa fie oameni de isprava.
till we meet again,
stima.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns