REGINA

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 29 Ian 2008, 20:51

AxA scrie: Intr-o zi cand pescuiam cu un prieten la biban cu voblere mici, am observat ca reginutele urmareau voblerul foarte des, dar singurele atacuri le lansau asupra vartejului care era prins pe fir la 10-12 cm in fata voblerului. DE CE???? Pana ne-am prins de manevra: Pentru ea voblerul nu e prada ci un peste "competitor" , adica vede un pestisor(voblerul) care alearga dupa o "boaba" buna de mancat (vartejul), si se repede sa-i fure boaba :lol: Am scos ancorele de pe vobler ( mic, 2,5 cm) ca sa nu se agate de nimic in apa si am pus pe vartejul de pe fir cea mai mica tripla pe care o aveam la noi ... rezultatul : Distractie totala , am "salvat " ziua compromisa de bibanul care doar urmarea apatic din cand in cand si nu ataca nimic .
man jur e cea mai tare poveste ce am auzit-o iarna asta! am ras 5 minute singur.

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 29 Ian 2008, 21:32

Mai... tot ce este posibil.... De calice sunt foarte calice. De multe ori le-am scos carligul tocmai din burta!!!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 29 Ian 2008, 21:33

acum vre-o 15 ani am mers cu unchiul meu la pescuit pe niste balti la Jimbolia. Betele de crap(ma scuzati) erau in apa, si imi pregateam unul pt. caras. Incercam sa reglez adancimea dar nu reuseam din cauza reginelor. Cum lasam montura in apa, pluta tot pe burta statea. Scoteam si regina era in carlig. Si tot asa... Bineinteles ca mi-am bagat picioarele in el de caras si am scos cateva zeci de regine la soare :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns