Recomandati-mi o lanseta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Recomandati-mi o lanseta
Caut o lanseta cu urmatoarele caracteristici:
lungime: 2,35 - 2,4m
greutate: maxim 150 gr
putere de aruncare: undeva in zona 5-20 grame, sau 7-21 grame; pe acolo. Pescuiesc cu naluci de 15 grame si parca as mai scadea putin din greutatea lor.
manerul neaparat split handle si eventual mandrina perforata ca sa fiu in contact cu blank-ul si sa simt atacurile.
actiune fast sau extra fast.
Nu neaparat lansete ieftine, nu neaparat lansete scumpe. Accept orice propunere.
Am ramas la Baracuda Black Pearl 2.35m 8-23 gr. E usoara, e extra fast, tii degetul mare pe blank... e tot ce vrei, dar parca parca as incerca ceva mai finut de atat. Ma tem ca alea 23 de grame fac batul cam prea dur pentru 15-le grame ale nalucii mele.
lungime: 2,35 - 2,4m
greutate: maxim 150 gr
putere de aruncare: undeva in zona 5-20 grame, sau 7-21 grame; pe acolo. Pescuiesc cu naluci de 15 grame si parca as mai scadea putin din greutatea lor.
manerul neaparat split handle si eventual mandrina perforata ca sa fiu in contact cu blank-ul si sa simt atacurile.
actiune fast sau extra fast.
Nu neaparat lansete ieftine, nu neaparat lansete scumpe. Accept orice propunere.
Am ramas la Baracuda Black Pearl 2.35m 8-23 gr. E usoara, e extra fast, tii degetul mare pe blank... e tot ce vrei, dar parca parca as incerca ceva mai finut de atat. Ma tem ca alea 23 de grame fac batul cam prea dur pentru 15-le grame ale nalucii mele.
-
- veteran
Re: Recomandati-mi o lanseta
Savagear Finezze se potriveste cu ceea ce cauti tu. Foarte usoara, rapida si senzitiva.
-
- senior
La ce dorinte ai...doar ce ti-a recomandat Dan Stefan. Sau...un Saint Croix Legend Elite daca esti mai gros la buzunar
.

- stefanflorin
- veteran
ala nu are mandrina perforata si nici nu poti tine degetu pe blanc, deci nu e bun ca nu simti atacurilefishmaster56 scrie:Sau...un Saint Croix Legend Elite daca esti mai gros la buzunar.

Urasc atarnatorii!
Ce al naibii esti. :lol1:
-
- utilizator nou
@Dan Stefan C. am ochit-o, ma tem insa sa nu fie prea mult 2.5 m. de usoara insa la dimensiunea aia e foarte usoara.
@fishmaster56 multumesc pentru recomandare. Demult ma bate gandul sa imi iau un St. Croix, dar nu eram multumit de dimensiuni. Chiar in urma cu cateva luni am cautat un bat si nu gaseam peste 2.1 m. Acum vad ca pe acelasi site au aparut modelele 2016 si se gasesc si la 2.31 m; sunt ok.
@stefanflorin esti comic.. si inteligent si comic. Ca sa nu mori totusi asa cum esti, St Croix Legend Elite au mandrina perforata. Nu ti-a iesit gluma, comicule care esti tu comic. Dar, fii pe pace, de ras tot am ras. Doar ca nu de gluma; de tine. Probabil ti se intampla si tie cand te uiti in oglinda.
@fishmaster56 multumesc pentru recomandare. Demult ma bate gandul sa imi iau un St. Croix, dar nu eram multumit de dimensiuni. Chiar in urma cu cateva luni am cautat un bat si nu gaseam peste 2.1 m. Acum vad ca pe acelasi site au aparut modelele 2016 si se gasesc si la 2.31 m; sunt ok.
@stefanflorin esti comic.. si inteligent si comic. Ca sa nu mori totusi asa cum esti, St Croix Legend Elite au mandrina perforata. Nu ti-a iesit gluma, comicule care esti tu comic. Dar, fii pe pace, de ras tot am ras. Doar ca nu de gluma; de tine. Probabil ti se intampla si tie cand te uiti in oglinda.
- stefanflorin
- veteran
daca tu crezi in baubauri gen mandrina perforata =mai senzitiv sau maner split grip =mai senzitiv, esti victima marketingului...aici am vrut sa bat, vazand fixatiile tale, in rest spor la shoping 
ps: arata-mi si mie o mandrina perforata de la fuji

ps: arata-mi si mie o mandrina perforata de la fuji
Urasc atarnatorii!
-
- utilizator nou
Vorbesc din experienta nu din presupuneri. Daca imi ceri sa iti explic de ce simti mai bine atacul cand esti in contact direct cu blank-ul decat cand vibratia trebuie sa treaca printr-un strat suplimentar de orice material o fi el pana sa o simti tu, e ca si cum mi-ai cere sa iti explic de ce oala cu apa fierbe mai repede cand o pui direct pe focul de la aragaz decat daca pui pe foc o plita si pe plita oala. Adica, e la mintea cocosului. Ma asteptam sa intrebe lumea de ce neaparat split handle, sau de ce doar 2.4 m lungime. Dar tu nu, Batman, Batman. E greu sa gandesti cu mintea ta, dar la glume te incumeti.
-
- utilizator nou
In alta ordine de idei, am impresia ca tu ori nu citesti posturile anterioare (caz in care e cam grav ca te trezesti vorbind si nu stii la ce subiect postezi) ori pur si simplu faci pe naivul ca sa vezi cine se prinde. Nu de St. Croix Legend Elite vorbeam mai sus? Nu mandrina Fuji are? Nu perforata e?
Never go full retard.
Never go full retard.
Alternative a vrut cu siguranta sa zica ca ia placut asa de mult senzatia atacului cu mana tinuta direct pe blanc sau pe mandrina perforata incat nu mai concepe altfel pescuitul. S-a indragostit de senzatia aceasta. Acum ce vreau sa iti zic tie Alternative este ca Finezza este o joarda f frumoasa. Eu personal am pus mana pe cea de 2.10 m insa nu cred ca te va incurca cu nimic aceasta de 2.55? Batul meu este de 2.43 si crede-ma ca mi-as dori sa mai aibe 10 cm in plus. Acum sa te si cert un pic. Nu ai nimerit-o cu Stefanflorin, el este unu din membri care daca il vorbesti de rau pari tu ridicol.