PS: fuji n-are mandrine gaurite

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pari baiat istet, cu educatia stai mai prost. Nu iti inteleg insa frustrarile, probabil esti nepescuit. Sa zicem ca am inceput cu o mistocareala fina, nu te-am jignit, nu ti-am vorbit urat, puteai sa te exprimi altfel, dar ai ales o atitudine de copil aflat la pubertate. Ai citit prea multe tampenii pe net legat de lansete si te-ai zapacit, nici tu nu stii ce vrei de fapt. Ca fapt divers, dai un search pe net ca tot esti bun prieten cu "goagal", si arunca un ochi la lansetele japoneze (astea-s de referinta) sa vezi acolo mandrine "neperforate" si manere "nesplitate", si cam astea au cea mai buna senzitivitate, dupa spusele pescarilor. Or fi japonezii mai necunoscatori, cine stie. Daca blancul transmite ce trebuie, simti prin pluta de calitate sau prin eva tot de calitate, totce trebuie sa simti, daca blancul e nasol, poti sa-i faci ce vrei, tot lemn ramane. Eu prefer un maner full, din pluta, cu mandrina "neperforata", prefer ergonomia in locul unui aspect "cool".alternative scrie:Intepaturi amicale fishmaster56 zici..tare asta. Sunt sigur ca pe undeva e si o gluma legata de faptul ca lui stefanflorin ii place sa intepe (ca doar e pescar) si maica-sa. Nu-mi vine legatura insa. Ma mai gandesc.... ma mai gandesc.
Totusi, asta e natura conflictelor de cand lumea. Tind sa escaladeze pentru simplul fapt ca te simti dator ca palma pe care o dai sa fie mai usturatoare decat cea primita. Daca te mananca-n limba sa lasi comentarii care nu-si au locul doar pentru a face pe desteptul, risti sa fii scarpinat.
Multumesc tuturor celor care au lasat raspuns la subiect, D-aci-ncolo, Vasile Tomazian - Sal'tare taica si noroc.
(daca-mi vine gluma, promit sa o postez)