Recomandati-mi o lanseta

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Re: Recomandati-mi o lanseta

Mesaj de stefanflorin » 13 Ian 2016, 23:16

nu ma supar pe el, chiar ma amuza :) de-ar fi toti ca el, ar ramane si pentru noi peste mai mult.
PS: fuji n-are mandrine gaurite :lol: in caz ca ai gasit vreuna da link aici sa nu murim prosti..
Urasc atarnatorii!

alternative
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alternative » 14 Ian 2016, 01:07

Hai pe bune flocin ca deja denatureaza discutia. Inteleg prostia si-o tolerez, insistenta si perseverenta insa ma deranjeaza. Ai google, e prietenul tau, e gratuit, isi face treaba. Atata poti sa faci si tu. Ia vezi prin Fuji TVS e sau nu e expus blank-ul lansetei?

Dar tot nu-s impacat, ca ma tem ca nici asa nu te descurci. Ia si baga-n tine:

Imagine

Oricum tot prost mori, dar pentru linistea mea sufleteasca; sa stiu eu ca am facut tot posibilul.

Daca ar fi toti ca mine ar fi intr-adevar peste mai mult, dar pentru ca s-ar mai si elibera, si nu din considerentele tale hilare. Dar dac-ar fi toti ca tine, as muri de foame la batranete, ca n-as avea cine sa-mi plateasca pensia.

Si pana una alta, nu a pomenit nimeni de mandrine Fuji. Am cerut o sugestie de bat cu o mandrina ce expune blank-ul lansetei. Atat. Tu ai deraiat-o pe Fuji (ti se intampla des sa o iei pe ulei?).

Nu-ti face insa griji. Ai gresit, ai zis o prostie; nu e prima si nici ultima data. Peste ani de zile iti vei aminti de propriile-ti idiotenii si vei rade. Eu deja rad.

fishmaster56
senior
senior

Mesaj de fishmaster56 » 14 Ian 2016, 07:21

Hai ca deja tonul mi se pare cam jignitor. Intre pescari mistocareala e la ordinea zilei, parca nici nu-i pescar adevarat ala care n-o mai da si pe misto, insa de aici pana la calificative jignitoare...totusi e o distanta (probabil si in materie de pricepere la pescuit :) ). Desi nu-i cunosc personal sunt pe aici cativa veterani care chiar stiu ce spun si un sfat e oricand bine venit si pt mine, desi sunt pescar poate mult mai batran decat majoritatea celor de pe forum. Deci prietene Alternative, la o intepatura amicala nu-i cazul sa raspundem cu o ploaie de sageti. Poate esti mai nou in spinning si ar fi bine sa stii ca mediul spinnerilor este parca ceva mai stilat decat marea masa de "pescarusi de albitura". O zi faina tuturor.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 14 Ian 2016, 08:31

:shock: sa fiu al naibi ca tot nu vad mandrina perforata, tu sigur n-ai avut una defecta?
Urasc atarnatorii!

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 14 Ian 2016, 08:52

alternative,mandrina cu expunere la blank este un lucru,mandrina perforata este altceva :wink:

nu iau apararea nimanui,daca avem ceva de discutat discutam,ne sustinem punctul de vedere cu probe si atat

nu are sens in a merge pana la jigniri

alternative
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alternative » 14 Ian 2016, 11:09

Intepaturi amicale fishmaster56 zici.. :) tare asta. Sunt sigur ca pe undeva e si o gluma legata de faptul ca lui stefanflorin ii place sa intepe (ca doar e pescar) si maica-sa. Nu-mi vine legatura insa. Ma mai gandesc.... ma mai gandesc.

Totusi, asta e natura conflictelor de cand lumea. Tind sa escaladeze pentru simplul fapt ca te simti dator ca palma pe care o dai sa fie mai usturatoare decat cea primita. Daca te mananca-n limba sa lasi comentarii care nu-si au locul doar pentru a face pe desteptul, risti sa fii scarpinat.

Multumesc tuturor celor care au lasat raspuns la subiect, D-aci-ncolo, Vasile Tomazian - Sal'tare taica si noroc.

(daca-mi vine gluma, promit sa o postez)

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 14 Ian 2016, 12:54

Bine a scris cineva mai sus. Prin mesajele tale ai devenit penibil si lipsit de respect. :roll:
Daca nu stii de gluma, mai bine nu mai intra pe forum. :wink:

Ai si tu cateva posturi pe forumul asta si deja atitudinea ta a devenit deranjanta...

PS:
Nici eu nu vad sa fie in poza mandrine perforate. :mrgreen:

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 14 Ian 2016, 14:43

tind sa cred ca oamenii devin tot mai frustrati si iritati de orice...fie ca a gresit sau nu (stefanflorin) nu trebuiua sa il ataci asa cu jigniri..esti penibil rau de tot .

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 14 Ian 2016, 14:58

alternative scrie:Intepaturi amicale fishmaster56 zici.. :) tare asta. Sunt sigur ca pe undeva e si o gluma legata de faptul ca lui stefanflorin ii place sa intepe (ca doar e pescar) si maica-sa. Nu-mi vine legatura insa. Ma mai gandesc.... ma mai gandesc.

Totusi, asta e natura conflictelor de cand lumea. Tind sa escaladeze pentru simplul fapt ca te simti dator ca palma pe care o dai sa fie mai usturatoare decat cea primita. Daca te mananca-n limba sa lasi comentarii care nu-si au locul doar pentru a face pe desteptul, risti sa fii scarpinat.

Multumesc tuturor celor care au lasat raspuns la subiect, D-aci-ncolo, Vasile Tomazian - Sal'tare taica si noroc.

(daca-mi vine gluma, promit sa o postez)
Pari baiat istet, cu educatia stai mai prost. Nu iti inteleg insa frustrarile, probabil esti nepescuit. Sa zicem ca am inceput cu o mistocareala fina, nu te-am jignit, nu ti-am vorbit urat, puteai sa te exprimi altfel, dar ai ales o atitudine de copil aflat la pubertate. Ai citit prea multe tampenii pe net legat de lansete si te-ai zapacit, nici tu nu stii ce vrei de fapt. Ca fapt divers, dai un search pe net ca tot esti bun prieten cu "goagal", si arunca un ochi la lansetele japoneze (astea-s de referinta) sa vezi acolo mandrine "neperforate" si manere "nesplitate", si cam astea au cea mai buna senzitivitate, dupa spusele pescarilor. Or fi japonezii mai necunoscatori, cine stie. Daca blancul transmite ce trebuie, simti prin pluta de calitate sau prin eva tot de calitate, totce trebuie sa simti, daca blancul e nasol, poti sa-i faci ce vrei, tot lemn ramane. Eu prefer un maner full, din pluta, cu mandrina "neperforata", prefer ergonomia in locul unui aspect "cool".
Sunt tare curios ce bat o sa-ti iei pana la urma...
Sa iti fie de bine :)
Urasc atarnatorii!

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 14 Ian 2016, 15:02

Si eu il consideram pe Adrian ca e rau. Adriene scuze :D . Alternative nu din intamplare ti ai pus nickul asta nu? Eu tot finetea aia ti o recomand domnule Alternative.

Scrie răspuns