Recomandare bat UL pentru pescuit clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Recomandare bat UL pentru pescuit clean
Am ramas cu o catana de 2.10 cea cu care am avut o partida, si am sa ma orientez si catre una de 1.8m. Am pescuit pe un rau mic, ingust, maxim 5-6 m prin tot felul de copacii, cred ca mi ar fi mai ok una mai scurta, acum sa vad care. Imi face cu ochiul si tx4 motala de la cormoran, insa ca si incepator mi e greu sa apreciez o lanseta, pot sa mi fac o patere doar dpvd estetic si nimic mai mult. Ideea e ca nu vreau sa dau multi bani, as vrea acum de black friday sa prind cv oferte. Ma gandesc ca de distractie si de pescuit de placere un bat in jurul a 200 ron ar fi ok, poate as merge pe la 300 ron dar nu mai mult. Mulineta folosita este shimano catana de 1000.
Aaa, pai daca ai deja catana, nu mai are rost sa mai dai banii acum. Mai pescuiesti si incet iti dai seama ce nu merge, mai incerxi caye o scula de la prieteni ...
Am avut modelul de 1,8m. Eu zic ca nu e prea grozav, varful blector e foarte sensibil, l-am rupt repejor dar nu la pescuit, nu se incarca foarte bine cu naluci mici, senzitiva, putere are dar nu ai nevoie.mihai294 scrie:Salut.Si eu sunt in cautarea unui bat ultralight pt clean si cum ai de unde alege este foarte greu sa faci o alegere buna, totusi eu sunt interesat de perch blade-ul de la energo. deci daca il detine careva este rugat sa dea ceva informatii despre el cum ar fi:cum se comport in drill cu ceva pesti mai marisori, senzitivitate , rezistenta la rupere ...etc
![]()
As merge pe altceva...
kleniacul scrie:Major craft Bass Para 2,4 m 0,5-5 g sau Daiwa Exceler 2,4 m 2-12 g.
Bass Para de 2.40 m ? Zi'mi si mie unde, te rog ? Am vazut ca maximul la bass para e de 7'0" ft. si 1/8 - 3/8 oz. Sunt interesat, mersi !
Stima !