raul ialomita in aval de orasul Urziceni...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
raul ialomita in aval de orasul Urziceni...
ajung pe acolo sambata si ma intrebam daca merita sa bat drumul pina la raul ialomita pt un spinarit... adica daca exista vreun rapitor pe acest rau... acum vreo 5 ani am mai fost dar era tare murdara..
va rog daca stiti ceva de zona aceasta ..
va rog daca stiti ceva de zona aceasta ..
-
- utilizator constant
-
- veteran
-
- utilizator constant
[quote="Fario_nebunu"]Cred ca e clean mic si mediu si ceva mreana, poate si caras, biban etc. Dar mai bine te duci pe lacul Dridu ca e un baraj mare, are peste, inclusiv salau si biban si taxa nu e mare! Nu e departe de Urziceni.[/quote]
dap stiu am fost acolo, pb e ca daca te duci sambata sau duminica acolo si in aval 2km!! e strand national rural....:(
deci...ma lipsesc..
dap stiu am fost acolo, pb e ca daca te duci sambata sau duminica acolo si in aval 2km!! e strand national rural....:(
deci...ma lipsesc..
daca 2-3 bibanei te multumesc, du-te pe dridu.
Am pescuit destui ani pe balta aia si o cunoasc f bine! si am prins salau si biban acolo dar demult; ultima oara acum 3 ani
in ultimii ani s-au facut niste lucrari la baraj, montat dale pe o parte a lacului, iar barajul a fost scazut f mult; bucuria plasarilor zonei care au curatat tot cu plasele.
Anul asta am fost la Dridu sa testez motorul , am si pescuit 2-3h niciun tzac! nimic nimic...
asa ca mari perspective nu prea sunt...
Esti sigur ca vrei pe Ialomita? mai bine bagi un pescuit la Dunare!
...crede filip
Am pescuit destui ani pe balta aia si o cunoasc f bine! si am prins salau si biban acolo dar demult; ultima oara acum 3 ani
in ultimii ani s-au facut niste lucrari la baraj, montat dale pe o parte a lacului, iar barajul a fost scazut f mult; bucuria plasarilor zonei care au curatat tot cu plasele.
Anul asta am fost la Dridu sa testez motorul , am si pescuit 2-3h niciun tzac! nimic nimic...
asa ca mari perspective nu prea sunt...
Esti sigur ca vrei pe Ialomita? mai bine bagi un pescuit la Dunare!
...crede filip

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- utilizator constant
- vijelie
- veteran
Fario_nebunu scrie:Cred ca e clean mic si mediu si ceva mreana, poate si caras, biban etc. Dar mai bine te duci pe lacul Dridu ca e un baraj mare, are peste, inclusiv salau si biban si taxa nu e mare! Nu e departe de Urziceni.
si somn

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!