raul ialomita in aval de orasul Urziceni...

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Sep 2008, 14:43

vijelie scrie:in apropiere de urziceni sunt destule balti... Andrasesti, Salcile.... o salba destul de salbatica unde taxa pe balta este mai mult decat modica....100-250mii/zi
Cumva sunt acele balti mici pe care le vezi pe drumul dinnspre mare spre Bucuresti? Tin minte ca de la Urziceni in jos am tot vazut chiar langa drum balti frumoase si pescari. Intre Urziceni si Faurei, mai exact. Alea sa fie?

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 08 Sep 2008, 14:47

Fario_nebunu scrie:
vijelie scrie:in apropiere de urziceni sunt destule balti... Andrasesti, Salcile.... o salba destul de salbatica unde taxa pe balta este mai mult decat modica....100-250mii/zi
Cumva sunt acele balti mici pe care le vezi pe drumul dinnspre mare spre Bucuresti? Tin minte ca de la Urziceni in jos am tot vazut chiar langa drum balti frumoase si pescari. Intre Urziceni si Faurei, mai exact. Alea sa fie?
sal, eu, :twisted: ... andrasestiul are 56 ha si salcile 28 ha.... au stuf si papura...sunt cam salbatice. :wink: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Sep 2008, 14:56

deja va salutati intre voi? :lol:
just kiddin' :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 08 Sep 2008, 16:42

Michael scrie:deja va salutati intre voi? :lol:
just kiddin' :lol:
hai ma si tu acum :cry: nu mai poate omul sa faca conversatie :lol: :twisted: :wink: :twisted:

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 08 Sep 2008, 17:25

Vijelie ce naiba ai fost pe Salciile?. Daca nu nici sa nu te duci ,exceptind partea dinspre sat unde e si casuta pasnicilor sau ce e aia ,si e un pic mai curat ,partea dinspre Jilavele e sub orice critica.Apa e clocita iar malul e vai mama lui. Apropo iti spune ceva Putu cu salcie?

Numai bine...

MAYER_MARYUS
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MAYER_MARYUS » 09 Sep 2008, 08:11

va multumesc pt mesaje...idea cu baltile nu prea ma incanta ca nu ma duc acolo pt pesscuit dar daca tot ajung dau o raita sa inoate si boblerele pe rau...
ideea e ca de la mine de acasa fac 10 min cu masina si e un loc mirific prin padure, cu copaci in apa (fara manelisti =)) ) dar la peste nu am dat niciodata pt ca apa de fiecare data cand am fost era cafea si cred ca orasul urziceni isi varsa toate gunoaiele in rau....

daca ajung cel mai probabil duminika va spun rezultatul :d

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 09 Sep 2008, 09:43

sincer nu stiu cat de poluat este raul :wink: asa ca mai bine te interesezi la localnici daca mai exista chestiile alea cu solzi :wink: :twisted:

Scrie răspuns