Cumva sunt acele balti mici pe care le vezi pe drumul dinnspre mare spre Bucuresti? Tin minte ca de la Urziceni in jos am tot vazut chiar langa drum balti frumoase si pescari. Intre Urziceni si Faurei, mai exact. Alea sa fie?vijelie scrie:in apropiere de urziceni sunt destule balti... Andrasesti, Salcile.... o salba destul de salbatica unde taxa pe balta este mai mult decat modica....100-250mii/zi
raul ialomita in aval de orasul Urziceni...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- vijelie
- veteran
sal, eu,Fario_nebunu scrie:Cumva sunt acele balti mici pe care le vezi pe drumul dinnspre mare spre Bucuresti? Tin minte ca de la Urziceni in jos am tot vazut chiar langa drum balti frumoase si pescari. Intre Urziceni si Faurei, mai exact. Alea sa fie?vijelie scrie:in apropiere de urziceni sunt destule balti... Andrasesti, Salcile.... o salba destul de salbatica unde taxa pe balta este mai mult decat modica....100-250mii/zi

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
- utilizator constant
va multumesc pt mesaje...idea cu baltile nu prea ma incanta ca nu ma duc acolo pt pesscuit dar daca tot ajung dau o raita sa inoate si boblerele pe rau...
ideea e ca de la mine de acasa fac 10 min cu masina si e un loc mirific prin padure, cu copaci in apa (fara manelisti =)) ) dar la peste nu am dat niciodata pt ca apa de fiecare data cand am fost era cafea si cred ca orasul urziceni isi varsa toate gunoaiele in rau....
daca ajung cel mai probabil duminika va spun rezultatul :d
ideea e ca de la mine de acasa fac 10 min cu masina si e un loc mirific prin padure, cu copaci in apa (fara manelisti =)) ) dar la peste nu am dat niciodata pt ca apa de fiecare data cand am fost era cafea si cred ca orasul urziceni isi varsa toate gunoaiele in rau....
daca ajung cel mai probabil duminika va spun rezultatul :d