pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Calone
- veteran

in shad de 30 cm.

)
tu nu te-ai insemnat ca am glumit anterior ?

-
Andrei
- veteran

-
Ba da....

-
Calone
- veteran

Tot is nedumerit !
Cum dracu vibreaza bilele alea in shad ca ala da numai din codita aia nenorocita . Sau e un fel de sunet aliniar , adica din cand in cand se mai aude si o bila ? Nu mi pot da seama sincer ce sunetul pacii face inventia asta ......
barbeta nu v-ati gandit sa ii atasati ? sa iasa un fel de shadovobler + rattle

ce revelatie ar fi asta in domeniu salaului ..... cu semnatura "salut"

-
Mugurstefan
- veteran

Calone scrie:incorporezi in shad o carcasa de pix dupa care introduci in el neaparat 3 bile pe care in sudezi apoi la capete . Sa nu uiti sa scri pe capac " salut " ca altfel nu prinzi shalau .
Si sa nu cumva sa uiti de berea aia rece daca tot ti-am zis cum se face !

Lasa mah vrajeala, ca asta-i teorie ce bagi tu aici !
Si oricum , cand ai facut tu setea cu mine?
Vroiam sa-i aud pe maestri inovatori...
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Calone
- veteran

Mugur de fluier , cum sa fie vrajeala !
O sa se lase si cu brevete de inventie

singura mea nedumerire e cum suna chestia in apa .
cat despre sete , ascunzi berea rece in carcasa de pix
ti dai seama cum suna cu putin acid ?

-
Mugurstefan
- veteran

Calone scrie:Mugur de fluier , cum sa fie vrajeala !
O sa se lase si cu brevete de inventie

singura mea nedumerire e cum suna chestia in apa .
cat despre sete , ascunzi berea rece in carcasa de pix
ti dai seama cum suna cu putin acid ?

mai Calone , tu esti un izvor nesecat de idei...
Cu BR sau fara BR eu vreau sa-mi fac rattle, sa fiu in randul lumii...

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Calone
- veteran

Si inca ceva mugure !
Dupa umila mea experienta salaul serveste tot atat de bine chestiile si cu rattle si fara rattle .
Si asta ti-o zic dupa ce am testat cateva naluci , apreciezi tu cate la numar .... Dupa mine totul e sa ii prezinti naluca potrivita in momentul potrivit . Ce pot sa ti spun sigur e ca are ceva preferinte ( atat cu rattle cit si fara ) . Uneori ii place cu , uneori fara .
Cel mai mare salau care l-am executat pana azi a fost la o rotativa effzzet de 1 galbena , ti-am mai povestit . Asta cum explici ?
Sunt multe chestii care merg , spre uimirea mea te surprinde de multe ori la ce pune botu .
Promit pe viitor sa incerc dracia asta . Dar personal nu o vad ca ceva extraordinar . Numai sa am timp , sa nu ma iau cu altele ...
Si asta pe melodia cu Ghitza Ghitzalau ..

-
Mugurstefan
- veteran

Calone scrie:Si inca ceva mugure !
Dupa umila mea experienta salaul serveste tot atat de bine chestiile si cu rattle si fara rattle .
Si asta ti-o zic dupa ce am testat cateva naluci , apreciezi tu cate la numar .... Dupa mine totul e sa ii prezinti naluca potrivita in momentul potrivit . Ce pot sa ti spun sigur e ca are ceva preferinte ( atat cu rattle cit si fara ) . Uneori ii place cu , uneori fara .
Cel mai mare salau care l-am executat pana azi a fost la o rotativa effzzet de 1 galbena , ti-am mai povestit . Asta cum explici ?
Sunt multe chestii care merg , spre uimirea mea te surprinde de multe ori la ce pune botu .
Vezi mai Calone, mie d'aia imi place sa pescuiesc cu tine, ca nu ai idei fixe...
pa bune.
Mugur Dixit !
-
Andrei
- veteran

-
Pai pe jercuieli ce misca si bilele in rattle. La mine cel putin e pozitionat k kktu in c.r la pese. Cand il ridic pica bila in "fundu" rattleului cand las pe cadere pica in capu rattleului. In rest numa dac e mann's cu jig mai usor mai face ceva, k alea's mai late si dac e jigu mai usor se duc si dintr-o parte intr-alta.
Mie inca nu mi s-au parut folositoare intr-o anumita situatie. Dac e apa limpede de exemplu cei de la Yo-Zuri in loc de rattle la un fel de minnow rattlin( E un vob fara barbeta care vibreaza cam k rapala ratlin, da e lunguiet) folosesc suprafete extrem de lucioase gen crom nikel, k sa starneasca atacurile acelea reactive ale rapitorilor letargici ,zic ei....... Nush daca ar avea acelasi efect da cine stie........
-
Calone
- veteran

Sigur ca pe jercuieli mai scoate si cate un suneet !
daca lucrezi cu el cumva liniar fara jercuieli mai face galagie ? sa zicem ca il tractezi liniar la 30-40 cm. deasupra fundului . Mai da in cate un cataroi si mai face cate un tac-tic . Apoi neam ..
Si bilele alea cred eu ca tre sa sune la fel pe toata perioada recuperarii k sa aiba vreun efect , nu doar din cand in cand .
In rest nu vreau sa ma mai bag sa boicotez teoria lui Frunza .