ptr clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
HellRAISER scrie:poi weekendul trecut am luat clean la 800gr ...era full de icre cum ati spus si voi....pacat de ele.......ma duc sambata la o partida....sunteti interesati???
As merge, dar sunt plecat si eu tot la o partida....pe TELEORMAN

Daca va dori si vremea

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
daca tot le plangi de mila icrelor alora .... era obligatorie retinerea cleanului ? se putea elibera si icrele erau acum bine merci OK ... nu?HellRAISER scrie:poi weekendul trecut am luat clean la 800gr ...era full de icre cum ati spus si voi....pacat de ele.......ma duc sambata la o partida....sunteti interesati???
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
d4md3od ai uitat sa te uiti
cand a postat hellraiser si iti dadeai seama ca pe atunci prohibitia inca nu era si nu inca era perioada in care depune cleanul mai ales ca in luna 03 nu mananca asa de bine cleanul dar daramite sa aiba si icre formate si gata de depus,poate avea icre dar alt peste cand il prinzi in luna 03 nu are tot asa formate icrele.acum depinde si de o gramada de lucruri pe care trebuie sa le luam in seama,apa, temp ,dimensiunea pestelui si altele,iar daca stiam de dinainte ca au icre crezi ca-i mai duceam acasa sa-i belim si apoi sa ne dam seama de ce au in burta sau si mai bine ne lasam de pescuit pana in iulie ca ei depun pescuim pana in octombrie,noiembrie dac nu ninge si si le mai si lasam timp sa isi formeze icre ptr celalat an ,cu alte cuvinte ne punem in cui betzele si sculele si ne bagam picioarele in el de pescuit

Ed ... stiu ca nu era prohibitie in perioada aia ... si stiu ca nimeni nu il obliga sa elibereze pestele respectiv ... eu doar am precizat faptul ca putea sa il elibereze daca ii era mila (dupa cum spunea) de el ...
asta e tot ... e nu l-am condamnat ca pescuia sau retinea pesti in prohibitie ... sper ca m-am facut inteles ...
numa bine
asta e tot ... e nu l-am condamnat ca pescuia sau retinea pesti in prohibitie ... sper ca m-am facut inteles ...
numa bine
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...