ptr clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- juventinu88
- utilizator constant
Pe aici prin sud (Neajlov, Sabar, Arges) acum merg bine voblere mici de 2.5 - 3 cm. Apa e mica si foarte limpede. Cozma si Dawn au avut succes inca din ianuarie. Hornetul bate prea puternic pentru perioada asta. E mai bun vara cand leuciscus se hraneste mai intens. Rotative nu mai folosesc de ceva timp (prea rasucesc firul si agata toti minorii), dar de departe cea mai prinzatoare e Aglia cupru (#1, #0 si #00). De ex. ieri am luat o bucata de 1 kil si ceva (42cm) la Dawn de 2 cm. Incepe sa se incalzesca apa si incepe si el sa mai iasa din gropane si in curand abandonez spinning-ul pina la iarna si trec pe fly. Ieri nu am luat decat sabioara la musca uscata. E un inceput.
Chiar merge bine la Cozma 2,5-3cm,,,
Bataie marunta...., dar de ceva vreme se pare ca si-a schimbat putin comportamentul, cred ca umbla mai mult acum
Deci, spor la calatorii pe malul apei si fire zbuciumate!!!
Bataie marunta...., dar de ceva vreme se pare ca si-a schimbat putin comportamentul, cred ca umbla mai mult acum
Deci, spor la calatorii pe malul apei si fire zbuciumate!!!

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ideea este ca acum ii plac astea mici cu bataie marunta, dar pe masura ce se va incalzi va deveni mai agresiv...
In perioada de boiste e f bataios, si va ataca aproape orice, mai ales masculii
Dar cum stim cu totii, nu e voie sa pescuim

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
- edi_curiosul
- veteran
dar de unde sti? ai dat in prohibitie?.... a ai auzit de la altii...hades scrie:ideea este ca acum ii plac astea mici cu bataie marunta, dar pe masura ce se va incalzi va deveni mai agresiv...
edi_curiosul scrie: dar de unde sti? ai dat in prohibitie?.... a ai auzit de la altii...
e doar teorie prietene, doar teorie....

cineva stie sigur, de pe aici ca asa se intampla

Deci sa nu ne impacientam...
Daca nu eram pescar nu scriam pe aici....